OnePlus
OnePlus

CEO-ul OnePlus, Pete Lau, a confirmat că următoarele telefoane majore ale companiei – probabil OnePlus 8 – vor avea ecrane cu o rată de actualizare de 120Hz. Lau a mai sustint ca telefonul va avea „cel mai bun afișaj pentru smartphone-uri din 2020.”

OnePlus spune că a lucrat cu Samsung pentru a dezvolta ecranul OLED și ca a lucrat pe Android pentru sistemul de operare, pentru a îmbunătăți animațiile (în special gesturile de bază ale sistemului de operare), astfel încât acestea vor fi mai bune la 120Hz.

OnePlus intenționează, de asemenea, să utilizeze un cip MEMC personalizat (estimarea mișcării / compensarea mișcării) pentru a insera cadre suplimentare în videoclipuri pentru a le aduce până la 120Hz.

Imaginea din partea de sus a postării, care ne-a fost trimisă de OnePlus printr-un comunicat de presa, nu transmite o mulțime de informații, dar indică locul unde s-ar așeza cipul hardware MEMC. De asemenea, pare ca va avea si un mecanism de camera pop-up.

În sfârșit, OnePlus susține că ecranul său poate atinge luminozitatea maximă de 1000 de nits pentru conținutul HDR, are o rată de eșantionare tactilă de 240Hz și acceptă culoarea pe 10 biți.

OnePlus 8 (sau cum se va numi) nu va fi primul telefon care va atinge 120Hz. ROG Phone 2 și Razer Phone 2 au făcut-o anul trecut. Seria Galaxy S de la Samsung, de exemplu, este de așteptat să prezinte rate de actualizare de 120Hz atunci când va fi lansat, adica pe 11 februarie. Provocările cu care se confruntă toate aceste telefoane vor include compensarea costurilor mai mari ale bateriei unui ecran cu o rată de actualizare ridicată și convingerea clienților cu privire la costul suplimentar.

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.