Omul cheie din spatele camerei Google Pixel a parasit compania

Google Pixel 4
Google Pixel 4

Spre deosebire de Huawei, Xiaomi si Samsung, Google Pixel nu are un istoric asa de mare, totusi au reusit sa aduca pe piata telefoane cu hardware bunicel, la camera video au stat chiar foarte bine si au reusit sa se bata cot la cot cu marile companii de telefoane mobile care au investit foarte mult in senzori si hardware foarte puternic pentru a oferi utilizatorului o experienta foarte buna. Google insa se bazeaza pe anumite calcule, si a avut un inginer in fotografie ce a reusit sa aduca camere foarte bune pe telefoanele Google Pixel, in ciuda faptului ca hardware-ul nu a fost atat de pompos.

Am câteva vești proaste, Marc Levoy, un pionier în fotografie de calcul și cel mai de seamă cercetător din spatele camerei foto Pixel, a părăsit Google în martie, potrivit The Information. Pagina sa pe LinkedIn confirmă că nu mai este în companie.

Levoy a ajutat la conducerea unora dintre funcțiile de ultimă generație ale lui Pixel, inclusiv HDR +, modul Portret, Zoom Super Res și Night Sight. Și da, el este și tipul responsabil pentru tehnologia din spatele Street View din Google Maps, care a început ca un proiect Stanford numit CityBlock.

Citeste si:  Galaxy Z Fold 2: Samsung confirma lansarea pe data de 5 august odata cu Galaxy Note 20

Cu siguranta in spatele proiectelor mari, nu sta doar un om in spate, dar totusi este o pierdere pentru Google cat si pentru utilizatorii terminalelor ce vor fi lansate in viitor.

Sursa: thenextweb

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous Article
Franta amendeaza platformele

Franta amendeaza platformele de socializare, daca nu sterg continutul extremist

Next Article
istoricul browserelor

America vrea sa verifice istoricul browserelor fara mandat

Related Posts