Compania chineză OnePlus lucrează deja la noul său flagship, OnePlus 12, care va fi lansat în China în luna decembrie, conform unui nou leak. Cu toate acestea, lansarea globală ar putea avea loc cu câteva săptămâni sau luni mai târziu.

Telefonul este în prezent în formă de eșantion de inginerie și este echipat cu chipset-ul Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3, un ecran OLED de 6,7 inci QHD cu o rată de reîmprospătare de 120 Hz și o baterie de 5.000 mAh cu suport pentru încărcare rapidă cu fir de 100W.

OnePlus 12 va dispune de trei camere foto principale: o cameră principală de 50 MP, o cameră ultralargă de 50 MP și o cameră de zoom periscop de 64 MP, ceea ce va fi o premieră în gama OnePlus, deși nu și pentru compania-mamă Oppo. În afară de acestea, nu există multe upgrade-uri hardware la prima vedere – ecranul are aceeași dimensiune ca cel al predecesorului său, cu aceeași rezoluție și rată de reîmprospătare, iar utilizarea chipset-ului de generația următoare este destul de obișnuită.

Având în vedere că ne aflăm încă la începutul ciclului de dezvoltare a telefonului, lucrurile s-ar putea schimba între timp. Cu toate acestea, specificațiile impresionante ale OnePlus 12, precum și lansarea iminentă a acestuia, îi vor atrage cu siguranță pe pasionații de tehnologie și pe utilizatorii de smartphone-uri care caută performanțe ridicate.

Sunt Marian Ciobanu, pasionat de tehnologie cu peste 10 ani de experiență în tehnologia mobilă, gadgeturi și computere. Am studiat la Universitatea Ovidius din Constanța, Științe Economice și am scris numeroase articole despre tehnologie pentru publicații precum Betit, TechCafe și altele. Sunt pasionat de ceea ce fac și în prezent sunt fondatorul Geeki.ro. Cred în împărtășirea cunoștințelor și sunt mereu deschis la discuții despre ultimele inovații în tehnologie.

Lasa un raspuns