OnePlus 7T este disponibil acum in Europa si USA

OnePlus 7T și 7T Pro sunt acum disponibile pe piețele din întreaga lume. Să începem cu Europa.

Pe continent, 7T costă 600 € și îl poți avea pe „Glacier Blue” sau „Frosted Silver”. 8 GB RAM și stocarea de 128 GB este singura opțiune.

Modelul Pro este de 760 €, iar opțiunile dvs. sunt și mai limitate – il puteti avea doar intr-o culoare iar aceasta este Haze Blue și 8/256 GB este configurația de memorie. Ediția McLaren (12/256 GB) vine pe 5 noiembrie.

În Marea Britanie, prețurile sunt de 550 de lire sterline pentru 7T și 700 de lire sterline pentru Pro. Rețineți că puteți tranzacționa cu un dispozitiv vechi, de ex. un OnePlus 6T pentru 170 € reducere. Studenții pot solicita o reducere de 5% la telefoane și 10% reducere la accesorii.

SUA primeste doar OnePlus 7T, care costă 600 USD. Din nou, fără opțiuni de memorie, singura opțiune de făcut este să alegeți o culoare. După cum probabil știți deja, OnePlus 7T Pro nu este disponibil, puteți obține în schimb non-T Pro.

Personal sunt foarte interesant de aceste telefoane, din discutiile pe care le-am avut cu persoanele ce poseda un astfel de telefon, terminalul merita sa fie cumparat. Performante, camera, baterie si design la un pret relativ mic in comparatie cu concurenta de pe piata.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *