OnePlus urmează să lanseze seria OnePlus 8 în următoarele luni și, fără îndoială, este unul dintre cele mai așteptate smartphone-uri ale anului 2020. Mai avem ceva timp înainte de a anunța data lansării OnePlus 8 și internetul este deja plin de zvonuri cu privire la OnePlus 8, OnePlus 8 Pro și OnePlus 8 Lite.

Dacă vă interesează seria OnePlus 8, am adunat toate zvonurile într-un singur loc. Aceste zvonuri, inclusiv designul, data lansării și prețul au fost colectate din diferite surse disponibile pe internet.

Seria OnePlus 7T a fost lansată recent și nici bine nu a trecut o lună, că deja circulă o serie de informații pe internet despre următoarea generație, și anume Oneplus 8.

2019 a fost un an diferit pentru OnePlus, acesta aducând o serie nouă în gama dispozitivelor mobile. Până acum, brand-ul de față s-a axat strict pe vânzarea de telefoane mid-range. Însă e foarte interesant să vedem că a trecut la nivelul următor, de la conceptul de a concura cu flagship-urile prin lansarea pe piață a unor smartphone-uri ieftine dar performante, la adevărate flagship-uri ce se ridică peste așteptările noastre.

Update:

Ecranul AMOLED de 6,78 „pe OnePlus 8 Pro va avea laturi curbate și o gaură de perforare, care va încheia experimentul cu camera pop-up din seria 7. Afișajul va fi de varietate 120Hz, camera selfie va avea un senzor de 16MP.

Vor fi două camere de 48MP pe spate – una obisnuita și una cu un obiectiv cu unghi ultrawlid. Există încă două module aici, 8MP și 5MP, deși funcția lor exactă nu este clară.

OnePlus 8 Pro
OnePlus 8 Pro

OnePlus 8 Pro va corecta în cele din urmă două misiuni de lungă durată în gama companiei. În primul rând, va suporta încărcarea wireless la 30W plus încărcare wireless inversă de 3W. Încărcarea cu fir este, de asemenea, nominală la 30W, capacitatea bateriei este setată la 4.510mAh.

În al doilea rând, telefonul va avea oficial rezistență la praf și apă cu (IP68).

Noul flagship va folosi chipsetul Snapdragon 865 și va avea conectivitate 5G. Configurația memoriei de bază va fi de 8 GB RAM și 128 GB stocare, cu o opțiune de 12/256 GB disponibilă.

Am fost foarte impresionat de gama 2019 a OnePlus, toate cele patru telefoane au primit recenzii pozitive, ba chiar și eu mă declar arhisatisfăcut de modelul OnePlus 7 Pro. Fără să ne luăm prea mult cu vorba, să trecem la subiectul pentru care ai ajuns aici.

OnePlus 8 data lansarii

Gama de telefoane OnePlus și-a format un obicei de lansare fiabil în ultimii ani. Excluzând seria T, iată când modelele principale au intrat pe piață:

  • OnePlus 7 – mai 2019
  • OnePlus 6 – mai 2018
  • OnePlus 5 – iunie 2017
  • OnePlus 3 – iunie 2016

Prin urmare, este rezonabil să ne așteptăm ca OnePlus 8 să fie dezvăluit în mai 2020 sau în jurul lunii mai 2020. Vom continua să acordăm antenție informațiilor care circulă iar în măsura în care apar date relevante, vom actualiza acest articol.

OnePlus 8 pret – Cat costa OnePlus 8

Prețurile OnePlus au crescut considerabil în ultimii ani – dar ca să fim sinceri, acest lucru este valabil la toată piața de telefoane mobile.

OnePlus 7T Pro (£ 699) este încă cel mai scump telefon, iar OnePlus 7T este cel mai bun în raportul calitate/preț, cu 549 de lire sterline. Mai jos am atașat un grafic care arată creșterea prețurilor smartphone-urilor OnePlus în timp, până în primăvara anului 2019:

oneplus prices over time 709x1220 595x1024 1

Este posibil ca OnePlus 8 să fie o excepție de la această regulă, deoarece Apple a redus prețul noului său model, iPhone 11, la 729 de lire sterline.

Deci, ne-am aștepta ca prețurile să fie din nou aceleași în 2020 și sperăm că dispozitivele vor oferi în continuare o valoare bună pentru banii pe care OnePlus îi cere la schimb.

OnePlus 8 specificatii

De obicei, telefoanele OnePlus rulează pe cel mai recent procesor Snapdragon, care în 2020 este de așteptat să fie Snapdragon 865.

Acesta vine la pachet cu un nivel considerabil de putere de procesare, iar performanță este una dintre atracțiile majore ale OnePlus. Există deja câteva zvonuri interesante despre Snapdragon 865, care e de așteptat să fie anunțate înainte de sfârșitul acestui an.

Primul zvon privește dacă cipul va avea sau nu un modem integrat 5G.

Roland Quandt raportează că există două variante diferite ale cipului, una cu și una fără acel modem. Acest lucru ridică un semn de întrebare, dacă OnePlus va respecta strategia sa de a lansa un telefon separat cu 5G (cum ar fi OnePlus 7 5G) sau dacă 5G va deveni o specificație standard a modelului Pro.

snapdragon 865

De asemenea, am găsit câteva informații despre performanța reală a noului cip. Aparent, GPU-ul va fi un Adreno 650 cu o frecvențăa de587 MHz și cu o performanță mai mare cu 17-20% mai mare decât Adreno 640 prezent la Snapdragon 855.

OnePlus 8 ecran

Poate că cea mai atrăgătoare caracteristică a OnePlus 7 Pro este fost rata de actualizare a afișajului de 90Hz, o raritate în afara telefoanelor de gaming.

Totuși, de atunci, această funcționalitate s-a răspândit și la Google Pixel 4 și ne așteptăm ca alți producători să o implementeze în flagship-urile lor în 2020. Având în vedere acest lucru, ce face OnePlus? Va trece la următorul nivel?

Se pare că zvonurile indică existanța unei rate de actualizare mai mare pentru următorul model: 120Hz, potrivit lui Max J.

Acest lucru ar reprezenta un alt salt înainte pentru industrie, deoarece 60Hz este tehnologia standard în majoritatea telefoanelor de astăzi. O rată de actualizare mai rapidă va însemna o interfață mult mai ușoară, care va fi vizibil mai lină decât aproape orice alte dispozitive de pe piață.

OnePlus 8 design

Până în prezent, am primit o mulțime de zvonuri despre direcția spre care OnePlus se îndreaptă cu următorul său design, iar dacă informațiile sunt adevărate, atunci ne așteptăm să fim dați pe spate. OnePlus 7 Pro a făcut pasul îndrăzneț de a introduce o cameră selfie pop-up, astfel încât ecranul să fie până în margine. Dar acum se pare că OnePlus va adopta o cameră selfie decupată în ecran similară cu cea a Samsung Galaxy S10, un zvon care a fost susținut de mai multe surse diferite.

Cum arata OnePlus 8
Image Credit: OnLeaks/CashKaro

Primul zvon a sosit de la OnLeaks și CashKaro, care au publicat o redare (cea de sus), încă de la începutul lunii noiembrie – înainte ca OnePlus 7T să fie chiar scos la vânzare!

Conform speculațiilor, OnePlus 8 va avea un decupaj pentru o singură camera, iar ediția Pro va avea un decupaj pentru o cameră duală.

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.