OnePlus 8 Pro, imagini si specificatii reale

@OnLeaks a dezvaluit redările 3D ale lui OnePlus 8 Pro în urmă cu câteva luni, dar acum leakster-ul susține că a pus mâna pe un dispozitiv real – imagini oficiale ale telefonului alături de foaia de specificații finale. Se potrivește cu celelalte scurgeri ale specificațiilor OnePlus 8 (care include și modelul non-Pro).

Ecranul AMOLED de 6,78 „pe OnePlus 8 Pro va avea laturi curbate și o gaură de perforare, care va încheia experimentul cu camera pop-up din seria 7. Afișajul va fi de varietate 120Hz, camera selfie va avea un senzor de 16MP.

Vor fi două camere de 48MP pe spate – una obisnuita și una cu un obiectiv cu unghi ultrawlid. Există încă două module aici, 8MP și 5MP, deși funcția lor exactă nu este clară.

OnePlus 8 Pro
OnePlus 8 Pro

OnePlus 8 Pro va corecta în cele din urmă două misiuni de lungă durată în gama companiei. În primul rând, va suporta încărcarea wireless la 30W plus încărcare wireless inversă de 3W. Încărcarea cu fir este, de asemenea, nominală la 30W, capacitatea bateriei este setată la 4.510mAh.

În al doilea rând, telefonul va avea oficial rezistență la praf și apă cu (IP68).

Noul flagship va folosi chipsetul Snapdragon 865 și va avea conectivitate 5G. Configurația memoriei de bază va fi de 8 GB RAM și 128 GB stocare, cu o opțiune de 12/256 GB disponibilă.

Noile telefoane vor fi dezvăluite pe 15 aprilie, încă nu se vorbește despre prețuri pentru cele două modele premium.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *