OnePlus 8 Pro
OnePlus 8 Pro

@OnLeaks a dezvaluit redările 3D ale lui OnePlus 8 Pro în urmă cu câteva luni, dar acum leakster-ul susține că a pus mâna pe un dispozitiv real – imagini oficiale ale telefonului alături de foaia de specificații finale. Se potrivește cu celelalte scurgeri ale specificațiilor OnePlus 8 (care include și modelul non-Pro).

Ecranul AMOLED de 6,78 „pe OnePlus 8 Pro va avea laturi curbate și o gaură de perforare, care va încheia experimentul cu camera pop-up din seria 7. Afișajul va fi de varietate 120Hz, camera selfie va avea un senzor de 16MP.

Vor fi două camere de 48MP pe spate – una obisnuita și una cu un obiectiv cu unghi ultrawlid. Există încă două module aici, 8MP și 5MP, deși funcția lor exactă nu este clară.

OnePlus 8 Pro
OnePlus 8 Pro

OnePlus 8 Pro va corecta în cele din urmă două misiuni de lungă durată în gama companiei. În primul rând, va suporta încărcarea wireless la 30W plus încărcare wireless inversă de 3W. Încărcarea cu fir este, de asemenea, nominală la 30W, capacitatea bateriei este setată la 4.510mAh.

În al doilea rând, telefonul va avea oficial rezistență la praf și apă cu (IP68).

Noul flagship va folosi chipsetul Snapdragon 865 și va avea conectivitate 5G. Configurația memoriei de bază va fi de 8 GB RAM și 128 GB stocare, cu o opțiune de 12/256 GB disponibilă.

Noile telefoane vor fi dezvăluite pe 15 aprilie, încă nu se vorbește despre prețuri pentru cele două modele premium.

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.