OnePlus 9 cu Hasselblad se teme de DxOMark?!

Cei de la OnePlus vor prezenta câteva actualizări semnificative la departamentul de camera de noul lor model de OnePlus 9. Compania a dezvăluit deja câteva detalii despre senzori, noua camera și parteneriatul cu compania suedeză, Hasselblad.

Este firesc ca entuziaștii să fie dornici de recenzii ale telefoanelor mobile, mai ales în ceea ce privește performanța camerei lor, care este locul în care OnePlus pare să se fi concentrat. Cu toate acestea, pentru cei care așteaptă o analiză de la DxOMark, îmi pare rău că îi dezamăgesc, dar nu se va întâmpla. OnePlus se teme de o analiză negativă.

Pete Lau, fondatorul și CEO-ul OnePlus , a anunțat pe Weibo că nu va expedia seria OnePlus 9 către laboratoarele companiei DxOMark. Acest anunț vine ca o surpriză, deoarece OnePlus este unul dintre producătorii care au folosit scorurile DxOMark pentru a-și comercializa telefoanele mobile.

Deși nu am dat un motiv, există speculații că se datorează criticilor recente aduse de DxOMark. Un exemplu în acest sens este recenta revizuire a lui Galaxy S21 Ultra că mulți oameni nu sunt de acord cu această decizie înseamnă că nu numai că nu vom vedea camerele lui OnePlus 9/9 Pro la DxOMark dar, de asemenea nu va fi analizata nici calitatea de ecran și audio, care sunt alte două domenii pe care compania le analizează.

OnePlus 9 și OnePlus 9 Pro nu va fi singurele telefoane high-end de la OnePlus care nu vor fi revizuite de DxOMark. Cele OnePlus 3 și OnePlus 3Q nu au fost analizate de către acestea.

Se pare că OnePlus va dori să se protejeze de orice altă analiză negativă, așa cum sa întâmplat cu Galaxy S21 Ultra .

OnePlus, nu este suficient să spunem că OnePlus 9 va avea o cameră fantastică, trebuie să o demonstrați.

În știrile conexe, OnePlus a anunțat, de asemenea, că seria OnePlus 9 va fi dezvăluită pe 24 martie în China. Este a doua zi după anunțul global. Spre deosebire de evenimentul global care va fi virtual, cel din China va fi personal la Centrul Sportiv Oriental Shanghai. Evenimentul este programat să înceapă la ora 14:00, ora locală.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *