OnePlus 9 imagini de fundal statice și live sunt disponibile pentru descărcare

Pentru a anunta lansarea OnePlus 9, care este programata sa fie lansata in aceasta luna, un nou set de wallpaper-uri statice si animate din OnePlus 9 si OnePlus 9 Pro tocmai a aparut online.

Noile imagini de fundal provin de la OnePlus Wallpaper Resources APK pe care echipa Oxygen Updater le-a descoperit: imagini de fundal statice și live care vor debuta cu seria OnePlus 9.

Iată cum arată imaginile de fundal statice și live ale onePlus 9

Fundalurile pe care le puteți vizualiza în galeria de mai jos sunt versiuni comprimate ale originalului, astfel încât acestea sunt mai mici ca dimensiune și rezoluție, deci este de preferat să le descărcați în rezoluția lor originală utilizând acest link .

OnePlus 9 este asteptat cu un ecran AMOLED plat de 6.55-inch cu o rata de refresh de 120Hz si va fi animat de Snapdragon 888 SoC asociat cu 8GB de memorie RAM LPDDR5 si 128GB spatiu de stocare UFS 3.1.

Smartphone-ul va fi alimentat de o baterie de 4.500 mAh cu suport pentru încărcare rapidă cu fir de 65W, încărcare wireless rapidă de 30W și chiar încărcare wireless inversă.

Camera din spate este așteptată cu o configurație triplă constând dintr-un senzor primar de 48MP, un senzor ultrawide de 48MP și un senzor cu specificații încă necunoscute.

OnePlus 9 Pro este așteptat cu până la 12GB de RAM și o cameră principală Sony IMX789, un ecran CURBAT AMOLED LTPO de 6,7 inchi și un obiectiv ultrawide.

OnePlus va lansa OnePlus 9 și 9 Pro dezvoltate în parteneriat cu Hasselblad pe 23 martie, iar conform scurgerilor anterioare, gama va include și un presupus „OnePlus 9R” orientat spre buget.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *