OnePlus 9: noul senzor Sony IMX789 va face minuni!

Dacă sunteți curios cu privire la capacitățile fotografice ale noului smartphone OnePlus 9, știți că senzorul de imagine Sony IMX789 a fost dezvăluit înainte de evenimentul de lansare oficial. Și asta desigur înseamnă multe informații noi.

OnePlus 9: noul senzor Sony IMX789 va face minuni!

OnePlus confirmase deja că OnePlus 9 va fi echipat cu un senzor Sony IMX789, la nivelul camerei principale. Cu toate acestea, în acest moment încă nu știm dacă va fi limitat la OnePlus 9 Pro sau dacă și modelul standard îl va integra.

Privind specificațiile, ne vom putea baza pe ISO nativ dual. Avem, de asemenea, focalizare automată omnidirecțională cu pixel complet și vom putea captura videoclipuri 4K la 120FPS. În plus, suportă și înregistrarea video de 8K la 30 fps. Acest lucru este asociat cu procesarea video HDR.

Acest senzor este personalizat pentru OnePlus 9 care se va alătura camerelor Hasselblad. În plus, acest senzor include tehnologia Sony Digital Overlap HDR (DOL-HDR). În practică, vă permite să surprindeți simultan mai multe expuneri, ceea ce pune capăt fantomelor provocate de obiecte în mișcare.

Videoclipul de mai sus demonstrează modul în care funcționează sistemul inovator de lentile, așa cum este dezvăluit de site-ul web GSM Arena. Acestea vor fi disponibile în camera ultraunghiulară și vor ajuta la distorsiuni.

Acest senzor oferă un raport de aspect de 16:11, care este ideal atât pentru fotografie, cât și pentru video. În cazul fotografiei, vom avea fotografii 4:3 și videoclip 16:9. Cu toate acestea, există și suport pentru fotografia RAW pe 12 biți. Hasselblad, pe de altă parte, va ajuta la captarea imaginilor cu culori cu adevărat reale.

Cu toate acestea, camera pentru selfie-uri va fi, de asemenea, mult mai bună. Astfel, se remarcă un nou sistem de focalizare automată. Este de 5 până la 10 ori mai rapid decât o cameră normală.

Pe de altă parte, distanța minimă de focalizare a fost redusă la 15 cm. Adică vom avea rezultate excelente cu camera.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *