OnePlus 7T
OnePlus 7T

OnePlus a dezvăluit astăzi că sistemele sale au fost vulnerabile, ceea ce a dus la expunerea informațiilor despre anumite date personale. Numele, numerele de contact, e-mailurile și adresele de expediere ar putea fi în posesia unor companii sau persoane fara acordul tau.

Compania subliniază că doar un subset de comenzi au avut aceste detalii expuse. În plus, OnePlus spune că toate informațiile de plată, parolele și conturile sunt sigure. Acest lucru este în contrast puternic cu încălcarea de anul trecut, care a expus chiar și detaliile cardului bancar pentru unii clienți.

OnePlus a descoperit acest lucru în timp ce echipa sa de securitate își monitoriza sistemele. Compania a luat imediat măsuri pentru a opri intrusul și a consolida securitatea și, de asemenea, s-a asigurat că nu există vulnerabilități similare la care să se aștepte să fie exploatate.

Toți utilizatorii afectați au fost anunțați prin e-mail. Așadar, dacă ați primit astăzi un e-mail de la OnePlus, care detaliază încălcarea, atunci sunteți afectat. În orice caz, nu este necesară nicio acțiune suplimentară din partea dvs., dar dacă datele foarte importante ale dvs. au fost furate, atunci puteți primi e-mailuri de spam și phishing în urma acestui incident. OnePlus lucrează cu autoritățile competente pentru a investiga în continuare.

Sursa: GSMArena

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.