Că OnePlus lucra la un telefon pliant era mai mult decât previzibil: zvonurile din ultimele luni începuseră să alimenteze zvonurile și faptul că compania-mamă a companiei, Oppo, împinge înspre acea direcție. Cu toate acestea, zvonurile și presupunerile au o pondere, faptul că CEO-ul companiei, Pete Lau, alimentează el însuși aceste speculații, putem spune ca sunt legit.

În ultimele ore, Lau a postat pe Twitter câteva fotografii cu ceea ce pare probabil a fi balamaua unui smartphone pliabil , întrebându-și utilizatorii „ ce crezi că este aceasta? ”. Aceasta, evident, nu este o confirmare în sens strict, dar ne apropiem destul de mult:

Ieri am dat și vești despre cum Oppo ar putea lucra la două noi smartphone-uri pliante : după Find N, care avea o distribuție limitată (dar despre care v-am spus în detaliu ), compania chineză va pregăti atât un Find N. Fold și Find N Flip, lansând efectiv provocarea către Samsung pentru ambii factori de formă utilizați pentru pliere. Un angajament, pe scurt, care la acel moment nu ar fi surprinzător dacă ar implica și celelalte mărci care aparțin Oppo, la fel ca OnePlus.

Este de înțeles că lumea pliantelor se află din ce în ce mai mult în centrul competiției dintre mărci: într-o piață cu puține inovații, acestea încă îți permit să experimentezi și să vorbești publicului cu o altă comunicare. Samsung însuși crede că „ până în 2025, dispozitivele pliabile vor reprezenta mai mult de 50% din totalul livrărilor de smartphone-uri premium . Piesele pliabile vor deveni noul standard pentru smartphone-uri ”.

Distribuie.

# Tânăr craiovean pasionat de travel, filme & seriale și noutăți din domeniul tehnologiei.

Lasa un raspuns