SoftwareŞtiriTelefoane

OnePlus Pad: acestea vor fi specificațiile tabletei Android

Pe 7 februarie, OnePlus va prezenta prima sa tabletă Android. Numit OnePlus Pad, acesta va marca debutul tehnologiei chineze în acest segment de piață.

În ultimele zile, OnePlus însuși a dezvăluit câteva caracteristici ale următorului său produs. Specificațiile nu făceau parte din acel lot, dar acum aceste informații sunt avansate de alte surse la fel de credibile.

OnePlus Pad va fi similar cu OPPO Pad 2

Informația a fost publicată inițial de Digital Chat Station pe rețeaua de socializare chineză Weibo. Dar, datorită relevanței sale, a fost rapid răspândit de alte surse, și anume de Yoghesh Brar.

Conform celor avansate, OnePlus Pad va fi similar cu OPPO Pad 2. Acesta din urmă nu a fost încă prezentat oficial, dar există deja o mulțime de informații care îi punctează principalele caracteristici.

Într-adevăr, aceste tablete Android vor ajunge pe piață cu procesorul MediaTek Dimensity 9000. Acesta va veni cu 8 sau 12 GB RAM și 128 sau 256 GB spațiu de stocare.

Ecranul său va fi un IPS de 11,6 inci cu o rezoluție de 2K. Acesta va avea o rată de reîmprospătare a imaginii de 144 Hz pentru o experiență multimedia și de joc unică.

Deoarece OnePlus s-a răspândit deja, prima sa tabletă va veni echipată cu o cameră pe spate și pe față. Acestea vor avea o rezoluție de 13 MP și respectiv 8 MP.

Bateria sa va fi de 9500 mAh cu suport pentru încărcare rapidă la 67 W. În ceea ce privește software-ul său, OnePlus Pad va sosi cu OxygenOS 13 bazat pe Android 13.

De asemenea, este important de subliniat că acest echipament va ajunge pe piață doar cu conectivitate Wi-Fi. Rețineți, de asemenea, suportul pentru un stilou care va crește productivitatea utilizatorilor săi.

Ceva care nu a fost încă menționat este prețul la care va fi comercializat OnePlus Pad. Cu câteva zile înainte de prezentarea sa oficială, aceste date ar trebui să fie publicate în scurt timp.

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website. În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele. În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button