TechMobileOnePlus Pad Go - Capacitatea Bateriei...

OnePlus Pad Go – Capacitatea Bateriei și Viteza de Încărcare Dezvăluite

OnePlus, un brand cunoscut pe piața dispozitivelor mobile, este pe cale să lanseze o nouă tabletă pe piață, și anume OnePlus Pad Go. Recent, compania a împărtășit câteva detalii esențiale despre acest nou dispozitiv, stârnind interesul și curiozitatea publicului.

- Publicitate-

Capacitatea Bateriei și Viteza de Încărcare

Conform informațiilor dezvăluite de către divizia din India a companiei OnePlus, noua tabletă, OnePlus Pad Go, va fi echipată cu o baterie de 8.000 mAh. Acest detaliu a fost făcut public printr-un poster promoțional publicat pe contul de Twitter al companiei. În plus, s-a anunțat că dispozitivul va beneficia de suport pentru încărcare rapidă, având integrată tehnologia 33W SUPERVOOC.

Alte Specificații Tehnice

OnePlus Pad Go promite să ofere utilizatorilor o serie de caracteristici tehnice impresionante. Printre acestea se numără un ecran de 11.35 inchi cu o rezoluție de 2.4K, difuzoare stereo cu suport Dolby Atmos și sistem de operare Android 13. În ceea ce privește capabilitățile foto, tableta va fi dotată cu două camere de 8 megapixeli fiecare, una poziționată în față și cealaltă în spate.

În ceea ce privește performanța, se zvonește că tableta va fi alimentată de un chipset MediaTek Helio G99, care va fi susținut de 8 GB de RAM și 256 GB de spațiu de stocare intern.

Toate detaliile rămase și eticheta de preț a OnePlus Pad Go vor fi dezvăluite în cadrul unui eveniment care va avea loc pe data de 6 octombrie. Până atunci, informațiile scurse și cele oferite de companie alimentează discuțiile și speculațiile în rândul fanilor și experților din industrie.

Cu aceste informații în mână, comunitatea tech este în așteptarea evenimentului de lansare pentru a descoperi întregul spectru de specificații și prețul la care va fi disponibil noul dispozitiv. OnePlus Pad Go se anunță a fi un concurent serios pe piața tabletelor, oferind o combinație de specificații tehnice solide și, sperăm, un preț atractiv.

- Publicitate-
Marian Ciobanu
Marian Ciobanu
Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Trending