OnePlus, cunoscută pentru telefoanele sale de înaltă calitate, a lansat prima s-a tableta în februarie. Acum, compania se pregătește să lanseze un alt model numit OnePlus Pad Go. Surprinzător, OnePlus India a dezvăluit prima imagine de presă care arată designul tabletei.

Designul OnePlus Pad Go

Din materialul promoțional, putem deduce că OnePlus Pad Go va fi lansat în curând, deși data exactă nu este încă stabilită. Designul noii tablete pare să fie similar cu predecesorul său. Se va evidenția printr-un corp în două tonuri de verde și cu colțuri rotunjite.

Informațiile care au apărut pe internet sugerează că dispozitivul va avea un ecran de 11,6 inci cu o rezoluție de 2800 x 2000 pixeli, ceea ce înseamnă o densitate de 296 PPI. Sistemul audio a tabletei va beneficia de tehnologia Dolby Atmos.

În ceea ce privește software-ul, OnePlus Pad Go va veni cu sistemul de operare Android 13, bazat pe interfața OxygenOS 13. Se așteaptă ca în scurt timp să fie disponibilă și o actualizare la Android 14.

OnePlus continuă să surprindă piața cu produse inovatoare. Cu lansarea iminentă a OnePlus Pad Go, fanii brandului și entuziaștii de tehnologie din România au un nou motiv de entuziasm. Rămâne de văzut cum va fi primit aceasta noua tableta pe piața locală și ce alte caracteristici va aduce.

Sunt Marian Ciobanu, pasionat de tehnologie cu peste 10 ani de experiență în tehnologia mobilă, gadgeturi și computere. Am studiat la Universitatea Ovidius din Constanța, Științe Economice și am scris numeroase articole despre tehnologie pentru publicații precum Betit, TechCafe și altele. Sunt pasionat de ceea ce fac și în prezent sunt fondatorul Geeki.ro. Cred în împărtășirea cunoștințelor și sunt mereu deschis la discuții despre ultimele inovații în tehnologie.

Lasa un raspuns