OnePlus va garanta o singura actualizare majora pentru smartphone-urile sale Nord N10 5G si N100

OnePlus și- a schimbat recent strategia și anul acesta și-a extins în mod semnificativ gama de smartphone-uri prin prezentarea a șase dispozitive noi față de maximum patru anul trecut.

Cel mai mare pas a fost făcut cu introducerea liniei Nord formată din: Nord, Nord N10 5G și Nord N100 . +

Aceste ultime două smartphone-uri sunt cele mai ieftine ale companiei și au fost discutii pentru preț comparativ cu specificațiile tehnice.

Pentru a înrăutăți lucrurile, se pare că cele două dispozitive se vor bucura de asistență software limitată în comparație cu restul dispozitivelor OnePlus. Cele două smartphone-uri vor primi, de fapt, o singură actualizare majoră a platformei Android și 2 ani de actualizări de securitate . Aceasta înseamnă că, după actualizarea la Android 11 (ar putea deja foarte bine să iasă cu această versiune de Android), cele două dispozitive vor primi actualizări de securitate doar pe o durată totală de 2 ani.

Acestea sunt cuvintele unui purtător de cuvânt al OnePlus :

Nord N10 5G și N100 vor primi o actualizare majoră Android și un total de doi ani de actualizări de securitate. Planul pentru aceste două dispozitive este în concordanță cu standardele din industrie pentru smartphone-uri cu game de prețuri mai accesibile. Ca întotdeauna, vom continua să ascultăm feedback-ul utilizatorilor noștri și vom căuta modalități de a îmbunătăți experiența software pentru toate dispozitivele OnePlus.

Cu siguranță nu este o veste bună pentru două dispozitive care nu sunt deosebit de atractive în privința datelor tehnice simple. Tu ce crezi?

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *