OnePlus va garanta o singura actualizare majora pentru smartphone-urile sale Nord N10 5G si N100

OnePlus
OnePlus

OnePlus și- a schimbat recent strategia și anul acesta și-a extins în mod semnificativ gama de smartphone-uri prin prezentarea a șase dispozitive noi față de maximum patru anul trecut.

Cel mai mare pas a fost făcut cu introducerea liniei Nord formată din: Nord, Nord N10 5G și Nord N100 . +

Aceste ultime două smartphone-uri sunt cele mai ieftine ale companiei și au fost discutii pentru preț comparativ cu specificațiile tehnice.

Pentru a înrăutăți lucrurile, se pare că cele două dispozitive se vor bucura de asistență software limitată în comparație cu restul dispozitivelor OnePlus. Cele două smartphone-uri vor primi, de fapt, o singură actualizare majoră a platformei Android și 2 ani de actualizări de securitate . Aceasta înseamnă că, după actualizarea la Android 11 (ar putea deja foarte bine să iasă cu această versiune de Android), cele două dispozitive vor primi actualizări de securitate doar pe o durată totală de 2 ani.

Acestea sunt cuvintele unui purtător de cuvânt al OnePlus :

Nord N10 5G și N100 vor primi o actualizare majoră Android și un total de doi ani de actualizări de securitate. Planul pentru aceste două dispozitive este în concordanță cu standardele din industrie pentru smartphone-uri cu game de prețuri mai accesibile. Ca întotdeauna, vom continua să ascultăm feedback-ul utilizatorilor noștri și vom căuta modalități de a îmbunătăți experiența software pentru toate dispozitivele OnePlus.

Cu siguranță nu este o veste bună pentru două dispozitive care nu sunt deosebit de atractive în privința datelor tehnice simple. Tu ce crezi?

Citeste si:  Lista cu telefoane OnePlus care primesc OxygenOS 10 (Android 10)

Rămâi la curent cu toate noutățile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Xbox series x

Seria X / S primele vanzari - cea mai buna lansare din istoria Xbox

Articolul următor
Google Photos

Google Photos: veți plăti pentru încărcarea și salvarea fotografiilor și videoclipurilor

Postări Asemănatoare
Total
1
Share