OnePlus va lansa în curând un smartphone convenabil

Nu de foarte mult timp, OnePlus a schimbat macazul și a început să facă telefoane premium, astfel încât, am putut asista la o creștere simțitoare a prețurilor. Anul acesta, OnePlus 8 Pro a fost lansat publicului pentru suma de $899 (modelul de top ajungând la $999). După cum este și evident, acest preț măricel plasează modelul curent al companiei în aceeași ligă cu flagship-urile de la Samsung și Apple.

Noua abordare a dezamăgit o serie întreagă de fani. Prin urmare, OnePlus a realizat acest lucru, și a confirmat prin intermediul lui Pete Lau, în calitate de director general al companiei, că „dorește să revină la crearea de telefoane accesibile, în timp ce se extinde și la noi categorii de produse”. CEO-ul nu a furnizat alte detalii în interviul cu Fast Company, iar acesta se referă probabil la OnePlus Z, despre care circulă zvonuri pe întreg internetul. Conform informațiilor, dispozitivul va fi succesorul lui OnePlus X și va avea un ecran de 6,5 inch, respectiv un procesor MediaTek Dimensity 1000. Zvonurile mai indică și faptul că lansarea va avea loc în luna iulie.

OnePlus va face anunțul în curând și , în cadrul acestuia, sperăm să aducă noi produse la un preț decent. Compania intenționează să se întoarcă la elementele de bază cu noi oferte bugetare, deși nu va înceta să ofere produsele sale emblematice. Produsele mai ieftine ar acționa ca o poartă de intrare în ecosistemul său.

Dacă următoarele telefoanele OnePlus vor deveni foarte scumpe, o astfel de mutare ar trebui să ajute cu siguranță compania în vederea atreagerii de noi clienți.

Distribuie
Marian Mărian

Marian Mărian

Marian prezintă un interes ridicat față de marketingul digital. Acesta consideră că internetul e un mediu minunat care oferă oportunități nelimitate utilizatorilor de a se dezvolta și de a-și exprima creativitatea. Cu o experiență vastă în copywriting, Marian a redactat articole pentru revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, în perioada 2016-2018. Apoi, din 2019, Marian a preluat rolul de Redactor-șef adjunct și SEO Specialist în cadrul portalului de ştiri şi informaţii IT&C intitulat GEEKI. Pe lângă capabilitățile sale de gândire critică, fiind capabil să facă diferența între corelație și cauzalitate în domeniul SEO, acestuia îi place, de altfel, să scrie articole despre diverse subiecte ce țin de tehnologie, știință și divertisment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *