Oppo Find X2 Lite: Lite este doar numele

oppo find x2 lite une 1200x676 2

Lansat in acelasi moment cu OPPO Find X2 si OPPO Find X2 Neo, OPPO Find X2 Lite poseda o serie de argumente serioase care il plaseaza drept un smartphone de privilegiat. In timp ce numeroase variante Lite sunt de fapt variante dezamagitoare a modelelor Pro, OPPO a reusit sa pastreze un nivel inalt cu varianta sa Lite.

Un Lite cu un ecran OLED. Modelele Lite ale unor smartphone-uri nu beneficiaza de ecrane OLED ci mai degraba ecranele LCD, mai putin costisitoare. Insa nu este cazul lui OPPO Find X2 Lite care dispune de un ecran OLED de 6,4 inchi.

Pregatit pentru 5G. In ciuda denumirii Lite, OPPO Find X2 Lite este echipat cu un procesor destul de performant, Snapdragon 765 5G. Acesta din urma dispune de avantajul de a fi ideal pentru gaming, oferind excelente performante grafice. Astfel, OPPO Find X2 este perfect fluid, chiar si in cazul unor jocuri mai gurmande. Un alt avantaj oferit de Snapdragon 765G este acela ca este compatibil cu reteaua 5G.

Citeste si:  Samsung Galaxy Note20 Ultra a fost dezvaluit intr-un videoclip

Aparat foto cvadruplu polivalent. OPPO Find X2 dispune de o parte foto extrem de completa pentru gama de pret in care este incadrat. In partea dorsala beneficiaza de un aparat foto cvadruplu care mizeaza pe polivalenta sa. Modulul principal este de 48mpx.

OPPO Find X2 este Lite doar in nume. Cu un ecran OLED de calitate, un procesor puternic, compatibil 5G si un aparat foto cvadruplu, dispune de toate caracteristicile necesare pentru a fi considerat un smartphone bun. Pretul sau este de 449 euro.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous Article
15d94180 c2c9 4a0b 9f16 bc516054506e 1

Review Huawei Y6P: Merita sa dai 600 de lei pe acest smartphone?

Next Article
mi tv stick 8

Xiaomi Mi Stick TV – tot ce trebuie sa stii

Related Posts