ŞtiriTelefoane

Oppo K11x: designul și specificațiile cheie dezvăluite prin intermediul unui teaser oficial

Oppo K11x va fi lansat pe 25 mai în China, având un ecran perforat de 120Hz și suport pentru încărcare rapidă de 67W

Oppo, compania chineză de tehnologie, a dezvăluit astăzi designul și specificațiile cheie ale noului lor telefon, Oppo K11x, prin intermediul unui teaser oficial. Telefonul va avea un ecran perforat de 120Hz, două cercuri pe partea din spate pentru camerele foto și un procesor de 6nm cu 12GB RAM. Mai mult decât atât, telefonul va avea un scanner de amprente montat lateral și va fi disponibil în cel puțin două culori.

Oppo K11x va fi lansat poimaine, 25 mai, în China, iar vânzările vor începe la 31 mai. Încă nu se știe când va fi disponibil în alte țări.

Cu suportul pentru încărcare rapidă de 67W și designul său elegant, Oppo K11x este cu siguranță un telefon de care fanii Oppo se pot bucura. Așteptăm cu nerăbdare să aflăm prețurile și specificațiile exacte ale telefonului după lansarea oficială.

Via
gsmarena.com

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website. În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele. În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button