Oppo Reno 3 Pro a fost anunțat cu o cameră selfie duală de 44MP

Oppo și-a prezentat formația Reno 3 în decembrie 2019 în China, versiunea Pro oferind un chipset 5G. Astăzi, compania a anunțat Oppo Reno 3 Pro internațional non-5G, care vine cu două camere selfie amplasate în interiorul unui panou OLED plat.

Reno 3 Pro este primul smartphone, recent anunțat cu chipset Mediatek Helio P95. Are procesor octa-core cu două nuclee Cortex-A75 care rulează până la 2,2 GHz și 8 GB RAM. Spațiul de stocare este de 128 GB sau 256 GB și obțineți un slot pentru card microSD pentru o extindere ulterioară.

Telefonul este construit în jurul unui panou Super AMOLED de 6,5 ”, cu un raport 20: 9, rezoluție Full HD + și un scanner de amprente sub amprenta.

Designul spatelui este similar cu Reno 3 Pro 5G, dar în acest dispozitiv 4G, camera principala este de 64MP. Restul este același – un fototapet cu 13MP cu zoom optic de 2x, snapper ultrawide de 8MP și o cameră cu senzor de adâncime monocromă de 2MP.

Camerele selfie stau în interiorul unui orificiu, iar unitatea principală este de cea mai înaltă rezoluție dedicată până în prezent – are un senzor de 44 MP 1 / 2.8 ”în spatele unui obiectiv F / 2.4. Există un modul secundar este un senzor de adâncime de 2MP.

Dispozitivele Oppo sunt cunoscute cu încărcarea rapidă, iar compania a adus și cea mai nouă tehnologie la Reno 3 Pro. Celula de putere de 4.025 mAh acceptă VOOC Flash Charge 4.0 care permite încărcare până la 30W, iar blocul de alimentare corespunzător vine în cutia de vânzare cu amănuntul. Reno3 Pro este livrat cu Android 10 și ColorOS 7.

Oppo Reno 3 Pro
Oppo Reno 3 Pro

Oppo Reno3 Pro de 8 GB / 128 GB este programat să se lanseze pe 6 martie în culorile Auroral Blue, Midnight Black și Sky White. Acesta are un preț de 29.990 INR (415 USD / 375 €), în timp ce versiunea de 8 GB / 256 GB este de INR32,990 (455 USD / 412 €), dar data lansării este încă de confirmat.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *