Oppo Reno3 Pro
Oppo Reno3 Pro

Oppo va introduce o versiune non-5G a smartphone-ului său Reno 3 Pro, iar prima țară în care va apărea va fi India. Introducerea dispozitivului este programată pentru 2 martie, însă, conform surselor, au început deja comenzi prealabile – cu 10 zile înainte.

Comercianții din India, inclusiv giganții online Flipkart și Amazon, vor oferi un difuzor wireless Oppo pentru primii 1.000 de clienți care au plătit în avans pentru achiziție. Încă 1.000 de persoane vor avea șansa să câștige căști Oppo Enco fără fir cu anularea activă a zgomotului sau protecția completă împotriva dispozitivului.

Acest Oppo Reno 3 Pro diferă de deja cunoscutul Reno 3 Pro 5G, care se vinde în China. Aici avem o gaură dublă de perforare pentru camerele selfie, unul dintre acestea fiind de 44 MP, conform teaserelor.

De asemenea, vedem un panou plat pe partea din față, ceea ce nu este cazul variantei 5G care are margini curbate 2.5D. Unele specificații scurse sugerează un chipset Helio P95 și o memorie RAM de până la 12 GB, precum și o încărcare rapidă de 30 W.

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.