OPPO Reno7 Pro: versiunea internațională este din ce în ce mai aproape

Marian Ciobanu
By Marian Ciobanu
2 Min
OPPO Reno7 Pro

Versiunea internațională a lui OPPO Reno7 Pro apare pe Google Play Console, ceea ce indică faptul că gigantul chinez încălzește motoarele pentru a aduce smartphone-ul chiar și în afara Chinei. Seria OPPO Reno7, formată din modelele Reno7, Reno7 Pro și Reno7 SE, a fost dezvăluită la sfârșitul lunii noiembrie anul trecut exclusiv pentru piața chineză; pasajul de pe Google Play Console atestă că OPPO desfășoară lucrări pentru a comercializa dispozitivul și pe alte piețe.

Versiunea internațională a lui OPPO Reno7 Pro trece prin Google Play Console

OPPO Reno7 Pro

Leakerul Muluk Sharma a găsit informațiile referitoare la OPPO Reno7 Pro dându-ne posibilitatea de a previzualiza câteva dintre caracteristicile tehnice ale dispozitivului – spoiler: acestea nu variază în comparație cu modelul lansat în China. Având în vedere detaliile din baza de date Google Play Console, știm că modelul OPPO PFDM00 are un display AMOLED de 6,55 inch la rezoluție Full HD+ cu frecvență de reîmprospătare de 90 Hz, procesor MediaTek Dimensity 1200-MAX însoțit de 12 GB RAM, cameră triplă cu senzor de 50 + 8 + 2 MP si o baterie de 4500 mAh cu suport pentru incarcare rapida la 65 W.

Față de modelul lansat în China, ar exista însă o noutate importantă: prezența lui Android 12 cu ColorOS 12.

Urmărește Geeki.ro și pe Google News

Etichetat:
Distribuie acest articol
Postat de Marian Ciobanu Redactor-șef
Urmăriți:
Fondator GEEKI, am creat acest portal de ştiri it, tutoriale, ghiduri şi alte articole din jurul unui divertisment mai "nerd" pentru a expune public ceea ce mă pasionează şi de a răspunde la întrebările multor internauţi. Vreau să duc acest portal mult mai departe, investesc foarte mult timp şi energie pentru a oferi calitate şi cantitate în egală măsură pentru publicul acestui site.
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.