Orange 5G Romania
Orange 5G Romania

Orange 5G Romania este disponibil in acest moment in Bucuresti, Cluj si Iasi, bineinteles, nu este o acoperire totala insa se lucreaza la acest lucru iar in celelalte orase mari precum Constanta si Brasov abonamentele si infrastructura va fi disponibila in curand.

Viteza medie de descarcare prin netul 5G de la Orange este de pana la 1.2 Gbps, viteza medie fiind pe undeva pe la 600 Mbps. Acest lucru inseamna ca utilizatorii pot folosi o viteza de descarcare si o latenta scazuta similara ca unui internet tras prin fibra optica.

Pentru a beneficia de internet 5G in Romania de la Orange, primul pachet se numeste „Orange Me Start 25„, pretul abonamentului costa 25 euro pe luna.

Ce ofera Orange Me Start 25 clientilor?

  • Internet nelimitat la viteza 5G
  • Deezer Family

Mai multe informatii nu avem insa tragem concluzia ca Orange ofera un pret decent pentru inceputul 5G in Romania, pe parcurs aceste preturi vor scade cu siguranta, insa va mai trece timp, 2/3 ani pana ce operatorii din Romania vor avea o acoperire mai mare si isi vor acoperi costurile acestei investitii plus o concurenta mai mare este benefica utilizatorilor.

Sunt de parere ca mai toti operatorii vor opta pentru abonamente 5G nelimitate pentru clienti, nu ar avea rost sa iti cumperi un 2 GB de 5G pe care ii poti termina in doar cateva zeci de minute. Abonamentele vor fi la inceput peste 100 de lei, insa pentru cine vrea internet de ultima generatie poate prinde oferte si mai bune cu telefoane, si asa mai departe.

Sunt din Constanta si din pacate nu am testat inca 5G in Romania prin Orange dar abia astept sa ajunga si aici pentru a face cel putin cateva teste.

4G este deocamdata o alegere buna pentru noi, internetul este rapid si pentru nevoile majoritare nu cred ca e nevoie de altceva pe telefoane, probabil ca laptopurile si pc-urile de acum sa vina cu modem 5G inclus iar operatorii sa renunte la net prin cablu in favoarea a internetului 5G Romania, dar mai avem mult de mancat pana atunci, parerea mea.

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.