Ghiduri

OVB Romania sau importanta asigurarilor eficiente

El era tot timpul atent si prevazator cu toate lucrurile si fiintele din jurul lui, in timp ce ea avea o atitudine de stapana. I se parea ca totul i se cuvine si ca nimic nu ii poate lua confortul sau sa ii afecteze normalitatea.

In ziua in care el a venit cu o asigurare de locuinta mediata de Romania a iesit scandal mare, iar lui i-a parut rau ca nu a putut sa pastreze secretul. A crezut ca ea va aprecia faptul ca el a citit articolul OVB Romania are de partea sa onestitatea si experienta internationala, scris de Dorin Huntai si tot ce face el pentru casa si familia. Se inselase amarnic si acum primea reprosurile in fata:

-Sigur, arunci banii din salariu pe fereastra, in loc sa imi cumperi un inel cu diamante! Ar fi fost o investitie pe cinste, fiindca am fi putut sa il ducem la amanet sau sa il vindem, cand aveam nevoie de bani.

Dar era prea mult sa gandesti si tu eficient o data in viata ta. Asigurarea este o simpla hartie. Sunt curioasa sa vad la ce iti va folosi. In plus, casa noastra este destul de solida si parca vad ca nu va pati nimic, prin urmare ai aruncat in vant o gramada de bani.

Cand a facut asigurarea era incredintat ca procedeaza bine, acum incepea sa se indoiasca, dar impaturi documentul si il puse bine, sa stie numai el unde se afla si in acest mod sa il fereasca de furia nevestei.

O iubea si nu regreta ca se lasase sedus de frumusetea ei si nu fugise de firea ei artagoasa. Acum platea un pret prea mare pentru frumusetea care disparea incet-incet si in locul ei se remarca uratenia spirituala.

Fiind insa un om bun, continua sa o iubeasca asa cum era…

Casa lor solida se afla la poalele unui deal. Fundatia era puternica, materialele din care fusese construita cele mai bune. Rememora discutia cu consultantul financiar OVB si momentul in care acesta il privise in ochi si ii spusese: „Orice barbat care isi iubeste enorm familia, isi face o asigurare de locuinta. Ea nu trebuie sa lipseasca niciunui roman!”

Zilele treceau si nu se intampla nimic semnificativ. Casa era la locul ei, la fel de mareata si de primitoare, numai oamenii care erau in ea se purtau cu raceala unii fata de altii.

Intr-o noapte insa, barajul cerului s-a rupt. Sute de litri de apa au cazut in cateva zeci de minute si de pe coasta s-au dezlantuit valcelele. Apa furioasa a adus pietre uriase si copacii intregi in curtea casei. El si-a trezit sotia, i-a spus sa nu se teama si s-au urcat in pod, sa fie la inaltime si sa nu piara inghititi de ape.

Acolo s-au rugat impreuna, incurajandu-se unul pe altul. 

-Te rog sa ma ierti pentru tot si in mod special pentru scandalul facut cand trebuia sa te apreciez ca ai facut asigurare pentru casa, a spus ea cu glas duios! Vom supravietui impreuna si cu ajutorul primei de asigurare vom reconstrui casa noastra.

Casa a rezistat si asigurarea a fost de mare folos. Datorita acesteia casa a fost refacuta si curtea curatat de pietris si de pomii smulsi din radacina.

Ce s-ar fi facut fara documentul salvator?

Asigurarea aceea de locuinta, care la inceput a generat scandalul, i-a impacat pe deplin dupa aceea si acum sunt cei mai fericiti.

OVB Romania ajuta oamenii sa isi asigure valorile adevarate si sa isi arate grija pe care o au unii fata de ceilalti. Un sot iubitor nu asigura locuinta numai pentru el, ci ca toti ai sai sa fie siguri ca nu vor dormi sub cerul liber, in cazul in care se intampla vreu lucru rau cu casa.

Un incendiu, o explozie, o furtuna violenta pot afecta peretii, acoperisul, fundatia sau pivnita.

Mai intai omul are nevoie de bani sa debaraseze toata mizeria aceea si dupa sa inceapa reconstruirea. Asigurarea de locuinta ii va permite acest lucru si toata lumea din casa va fi multumita.

Pensia facultativa nu este o modalitate egoista de a strange bani pentru batranete, ci un mod generos de a proteja partenerul de viata, copiii si nepotii.

Cum anume? Nu iti condamni sotul sau sotia la economii, fiindca veniturile va va permite sa traiti la fel de bine ca in tinerete.

Copiii nu vor fi obligati sa va acopere din banii lor cheltuielile de intretinere a casei si a sanatatii, care depasesc pensiile voastre.

In sfarsit, pensia suplimentara va reprezenta o sursa de bani ca sa va rasfatati nepotii, fiindca merita acest lucru si meritati si voi sa stati la masa la restaurant cu ei si sa va bucurati unii de prezenta altora.

OVB Romania face minuni aici in tara de 14 ani de cand isi desfasoara activitatea. Consultantii financiari desfasoara o munca intensa in folosul celor care doresc sa aiba bani pusi bine si sa se asigure ca viitorul va fi unul fara lipsuri.

OVB Romania vine insa din tarile dezvoltate ale lumii, fiindca OVB inseamna 50 de ani de munca intensa la nivel global, concretizata in 100 de parteneri puternici si de nadejde si in milioane de clienti multumiti.

Sa fim recunoscatori ca un mediator de asigurari onest isi desfasoara activitate si in tara noastra si datorita lui, banii nostri vor fi administrati eficient.

Peste ani nu poate fi multumire mai mare decat aceea ca la vremea potrivita ai luat masurile care se impuneau si ca ai fost prevazator.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *