Overwatch va dispărea în curând, Blizzard îi forțează pe jucători să treacă la Overwatch 2

Marian Ciobanu
By Marian Ciobanu
3 Min
Overwatch va dispărea în curând, Blizzard îi forțează pe jucători să treacă la Overwatch 2

Overwatch 2 va fi lansat pe 4 octombrie 2022 și va adopta modelul free-to-play. Blizzard a confirmat că primul joc, lansat în 2016, va deveni inaccesibil la acea dată. Pentru jucători, va schimba multe lucruri.

Overwatch 2 iese în sfârșit! După ani de dezvoltare, titlul Blizzard va ajunge pe PC-urile și consolele noastre pe 4 octombrie. Studioul a anunțat că va înlocui complet primul joc și că acesta din urmă va deveni inaccesibil.

Overwatch 2 va prelua gameplay-ul Overwatch 1, adăugând hărți, eroi, moduri suplimentare și un aspect PVE (nu este disponibil la lansare). Este același joc, doar că mai bun. Datele jucătorilor vor fi transferate de la un titlu la altul și nu vor trebui să plătească nimic, deoarece această nouă iterație va fi free-to-play. Ca urmare, însăși existența Overwatch primul nume nu mai are prea mult sens, potrivit Blizzard.

Overwatch 2 va inlocui complet Overwatch

Directorul jocului, Aaron Keller, a confirmat acest lucru într-un AMA Reddit:

„Când Overwatch 2 va fi lansat pe 4 octombrie, va înlocui jocul actual.”

Problema în acest caz este că Overwatch 2 poate să preia liniile principale ale predecesorului său, abandonând unele funcții care sunt foarte populare în rândul fanilor. Astfel, meciurile se vor schimba de la formatul 6v6 la 5v5, ceea ce va avea ca efect bulversarea totală a fizionomiei luptelor. În mod similar, modul Asalt nu va mai fi adus în prim-plan. Va trebui pur și simplu să te adaptezi… sau să nu te joci.

Când jocul a fost anunțat în 2019, Blizzard a asigurat că cele două Overwatch-uri vor coexista. Lucrurile s-au schimbat însă foarte mult de atunci: studioul a proiectat un joc foarte asemănător cu primul opus, a ales modelul free-to-play și a optat pentru o abordare joc-service…

Ca o reamintire, primul Overwatch a fost lansat în 2016. Este un multi FPS foarte activ în care fiecare jucător trebuie să preia controlul asupra unui erou cu propriile abilități. Echipele trebuie să îndeplinească diferite obiective, cum ar fi capturarea sau apărarea unui punct de pe hartă sau escortarea unui convoi.

[SURSA]

Urmărește Geeki.ro și pe Google News

Distribuie acest articol
Postat de Marian Ciobanu Redactor-șef
Urmăriți:
Fondator GEEKI, am creat acest portal de ştiri it, tutoriale, ghiduri şi alte articole din jurul unui divertisment mai "nerd" pentru a expune public ceea ce mă pasionează şi de a răspunde la întrebările multor internauţi. Vreau să duc acest portal mult mai departe, investesc foarte mult timp şi energie pentru a oferi calitate şi cantitate în egală măsură pentru publicul acestui site.
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.