Ozark: Tot ce trebuie să știi înainte de premiera sezonului 4

Ozark sezonul 4 – A trecut ceva timp de când Netflix a lansat Ozark sezonul 3. Din 2020, fanii așteaptă cu nerăbdare ce se va întâmpla cu personajele lor preferate, având în vedere toate conflictele care au avut loc în serial de-a lungul acelui an.

Astfel, Sezonul 4 Ozark , care se deschide vinerea aceasta (21), promite să adauge multă tensiune narațiunii.

Din acest motiv, consultați o recapitulare specială de mai jos pentru a vă aminti câteva evenimente importante înainte de a începe să vizionați noile episoade!

Ozark: reluarea detaliilor celui de-al treilea sezon al serialului

Ozark sezonul 4
Ozark sezonul 4

În primul rând, este necesar să ne amintim că următoarele 14 episoade ale serialului, care vor fi împărțite în două părți, ar trebui să încheie producția la Netflix .

În acest sens, după cum au arătat trailerele, sezonul 4 ar trebui să-i arate pe protagoniști într-o situație delicată, mai ales când se ține cont de faptul că Marty (Jason Bateman) și Wendy Byrde (Laura Linney) au fost văzuți ultima oară în Mexic, participând la un eveniment cu ticălosul Omar. Navarro (Felix Solis).

Dar începutul sezonului 3 are loc de fapt când Marty și Wendy încep să participe la terapia de cuplu la insistențele lui Charlotte (Sofia Hublitz) și își dau seama că poate lucrurile pot fi mai complexe decât și-au imaginat.

Narațiunea arată și modul în care cei doi lucrau separat; în timp ce Marty a gestionat operațiunile la cazinoul Missouri Belle alături de Ruth (Julia Garner), Wendy și-a îndeplinit planurile asistând la extinderea afacerii lui Navarro.

Pe parcursul sezonului, cuplul pare să fie dezbinat, mai ales când Wendy și Marty realizează că există ceva foarte ciudat între ei. În plus, acesta din urmă este convins de Maya Miller (Jessica Frances Dukes), agent FBI, să lucreze pentru entitate în schimbul unei ipotetice reduceri a pedepsei sale. Gândindu-se să accepte oferta fără a-i comenta nimic lui Wendy, personajul vrea să audă tot ce vorbeste ea și Omar.

În mijlocul acestei probleme, cartelul Lagunas declară război familiei lui Omar, mai ales după ce ia ucis pe toți cei prezenți la botezul fiului lor. Și pentru a-i demonstra definitiv că au fost de partea lui, Byrdes se unesc din nou pentru a pune capăt cartelului Lagunas. Marty îi predă apoi Mayei materialul realizat de drona lui Jonah (Skylar Gaertner).

În acest context intervine una dintre cele mai șocante scene din serial de până acum, care a marcat și telespectatorii în 2020. Helen Pierce (Janet McTeer), care a lucrat cu familia Byrde, în mod surprinzător, este executată în finalul finalului sezonului 3, exact când grupul ajunge în Mexic pentru a se întâlni cu Omar.

După aceea, amândoi sunt îmbrățișați de el pentru a fi în sfârșit botezați cu sângele care fusese vărsat în propria lor familie. Dar se pare că această moarte în prim plan i-a lăsat mai șocați decât orice altceva. Dar era prea tarziu; viețile tuturor erau deja destul de împletite cu cea a ticălosului.

Rămâne de văzut acum ce va oferi telespectatorilor sezonul 4, în condițiile în care asediul se închide și situația pare a fi mai periculoasă ca niciodată. De asemenea, merită să ne amintim că cuplul principal este încă în criză pe anumite probleme, ceea ce îi poate face și mai vulnerabili în episoadele următoare.

Așa că rămâneți pe fază și nu ratați această premieră! Ozark revine pe Netflix pe 21 ianuarie.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *