OZN
OZN

Filmarea de pe YouTube numita „2019 REAL UFO SIGHTING” care a fost facuta pe o apa din Carolina de Nord a devenit viral online.

Videoclipul, care a fost postat de titularul contului William Guy, a generat peste 748.489 de vizualizări pe YouTube, a raportat New York Post. Video-ul prezintă 14 lumini strălucitoare care apar deasupra apei și dispar rapid, lăsând martorii cu adevărat derutați și infiorati.
„Nu vedeti nimic pe cer?… Cineva îmi poate spune ce este asta?”, A spus o persoană in video, ne arată Guy, în imagini. „Ne aflăm în mijlocul oceanului, într-un feribot, nimic în jur. Uite. Nimic în jur. Niciun pământ, nimic.

Oamenii au încercat să explice „OZN-urile”, spunand ca luminile pot fi de la o aripă aeriană marină din Cherry Point, Carolina de Nord, a notat Fox 10.

Derrick Chennault a comentat acest fenoment pentru a demonta numele de „OZN” si ne explica ca in zona se fac exercitii miliatare ce pot lasa in urma acestor teste lumini asemantoare ca cele din imagini. Aceste lumini se datoreaza puterii mari ale aeronavelor.

Un purtător de cuvânt al Bazei Forțelor Aeriene Seymour Johnson, care se află la 77 de mile nord-est de Cherry Point, a declarat pentru Fox 10 că niciun avion din baza Forței Aeriene nu se afla în zonă în ziua în care videoclipul a fost postat online.

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.