Palworld vine pe PS4 și PS5! Iubitorii de jocuri sunt în extaz

După ce a debutat cu succes pe platformele Xbox și PC în luna ianuarie, Palworld, un joc captivant într-un univers similar cu cel al faimoasei serii Pokemon, se pregătește să cucerească și jucătorii de pe PlayStation. Cu un record impresionant de 2 milioane de jucători simultani, Palworld a reușit să surclaseze titluri de renume precum Counter-Strike 2, Dota 2, Elden Ring și Cyberpunk 2077.

Extinderea pe noi platforme

Succesul răsunător al jocului a dus la speculații privind lansarea acestuia pe alte platforme. CEO-ul Pocketpair, studioul din spatele Palworld, a sugerat deja în trecut că jocul ar putea ajunge și pe alte dispozitive. Deși până acum compania a păstrat tăcerea, se pare că un anunț oficial este iminent.

Anunțul așteptat de toți

Bucky, Managerul Comunității Pocketpair, a stârnit entuziasmul fanilor printr-o postare pe platforma X, confirmând că Palworld va fi disponibil în curând pe PlayStation. Aceasta înseamnă că jocul va putea fi jucat atât pe PS5, cât și pe PS4. Deși studioul nu a oferit încă detalii oficiale, se așteaptă ca lansarea să fie anunțată în următoarele săptămâni.

Lansarea Palworld pe PS4 și PS5 marchează un pas important în extinderea jocului către un public și mai larg. Cu o bază de fani deja solidă pe Xbox și PC, Palworld promite să devină și mai popular, oferind experiențe noi și captivante pentru toți jucătorii.

Fanii seriei așteaptă cu nerăbdare detalii suplimentare și, desigur, data oficială de lansare. Rămâneți alături de noi pentru a fi la curent cu cele mai recente noutăți despre Palworld și alte jocuri populare!

[SURSA]

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *