Parere Joker (2019) – Este cu adevarat filmul anului?

Joker (2019) rulează în cinema de câteva zile, însă eu abia ieri am putut să îl văd, timpul…
Joker

Joker (2019) rulează în cinema de câteva zile, însă eu abia ieri am putut să îl văd, timpul nu mi-a permis să îl văd atunci când a apărut, deci puţin mai târziu dar totuşi a venit şi acest review la aşa numit film al anului.

Nu m-am dus la acest film pentru că este deja numit filmul anului 2019, am fost la Joker pentru că am fost interesat încă din vizionarea trailerului, pe care sincer l-am văzut prima oară când am fost să mă uit la IT 2.

Chiar dacă merită o descriere pe larg acest film, sunt de părere că voi vorbi degeaba pentru că pur şi simplu merita să te duci să îl vezi la cinema, dacă nu, atunci te descurci tu, dar sper să o faci, mai ales dacă te interesează universul Joker, dar bineînţeles, nu trebuie să fii neapărat fan al acestei serii, are morala, poveste, sunet şi cinematografie extrem de bună.

Joachin Phoenix este fenomenal. Știm acest lucru deja din filme precum Her și The Master, ceea ce nu știam era cât de profund și larg poate să joace acest actor. În anumite faze, am fost complet absorbit de Joker. Pentru prima oară, am fost aşa de muţit de acest film încât am făcut parte din acel film. Era ca și cum aș fi privit un documentar, mai degrabă decât o lucrare fictivă. Angajamentul său față de rol, pierderea în greutate și încordarea mentală sunt periculoase, dar produce ceva ce nimeni nu a crezut vreodată că se va întâmpla. Produce o performanță care ar putea rivaliza cu adevărat cu Heath Ledgers.

Pe scurt de la mine primeşte un 10 cu felicitări acest film, dacă o putem spune aşa, pur şi simplu este demenţial şi la propriu dar şi la figurat. Pe internet au apărut foarte multe păreri împărăţie, unii spun că este prea violent, nu mi se pare acest lucru dus la extrem ci este foarte bine prezentată toată povestea cu efecte costume, sunet şi alte detalii cinematografice extraordinare.

Recomand din plin, sunt foarte entuziasmat aşa că vă rog să îmi scuzaţi hipe-ul.

Total
3
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POSTĂRI ASEMĂNATOARE