De aproape un an toată lumea stă în case din cauza pandemiei, dar chiar dacă acest lucru ne-a incomodat în nenumărate feluri, nu înseamnă că nu putem să ne și distrăm din siguranța casei noastre.

Dacă te decizi să pariezi este foarte important să știi în ce te bagi și să o faci responsabil, cu un plan bine-stabilit de dinainte. Presupunând că știi ce faci, uite pe ce merită să pariezi în 2021 ca să te simți bine și să mai și câștigi. 

Loterii online

Toată lumea a auzit de loterie și de loto 6 din 49, dar acestea sunt disponibile doar dacă te duci la agențiile stradale ale Loteriei Române. Teoretic, este în plan ca anul acesta să apară și online, dar mai durează până vor fi gata. 

Până una-alta, poți plasa pariuri pe loterie în continuare, doar că nu pe Loteria Română. Dacă intri la case de pariuri online sau la cazinouri online vei găsi o mulțime de loterii internaționale: Loto Polonia, Grecia Kino 20/80, Italy Win for life, Slovacia Keno 20/80, Italia SuperEnalotto 6/90, Euro Millions, Mega Millions și altele.

Acest tip de pariere este diferit față de cel de la agențiile Loteriei Române. Pariurile pe loto online sunt însoțite de cote fixe, exact ca la pariurile sportive, și se calculează cotele în funcție de probabilitate. 

La Loto 6/49 un bilet costă 5 RON și poți pune șase numere. Poți câștiga sume (mici) de bani pentru 3, 4 sau 5 numere corecte, iar dacă nimerești toate cele 6 numere, vei lua marele premiu.

Pariurile loto online îți permit să mizezi orice sumă vrei și să folosești orice sistem. Deci dacă alegi o loterie similară celei 6/49 poți pune 10 RON pe bilet și poți juca un sistem 2/4, poți paria 100 RON pe un singur număr etc. 

Poți avea până la 15-16 numere pe bilet și poți selecta până la 8 numere într-o combinație. Știind că toate câștigurile sunt calculate în funcție de șansele reale de câștig atunci sistemele 3/6, 4/6, 5/6 și 6/6 îți vor aduce mai mulți bani decât ai fi luat de la Loteria Română pentru 3, 4 sau 5 numere. 

Desigur, pentru 6 numere vei lua o sumă de bani proporțională cu probabilitatea reală de câștig, nu jackpotul, dar cum acest lucru se întâmplă oricum extrem de rar, ai mult mai multe șanse reale de câștig jucând loto online.

Plus că, în funcție de loteria aleasă, poți să participi la mai multe extrageri pe zi și dacă îți faci o strategie bună poți ieși pe profit în fiecare zi.

Pariuri Sportive

Pariurile sportive încep să fie din nou pe val după ce o vreme nicio echipă nu a putut juca datorită restricțiilor. Dar acum că s-au întors ai la dispoziție o mulțime de meciuri în fiecare zi. 

Poți paria pe orice de la fotbal și tenis până la competiții de e-sports precum LOL, DOTA sau FIFA. Și poți să faci asta din siguranța casei tale.

Dacă în urmă cu câțiva ani cei care pariau pe sport erau experți în domeniu care urmăreau toate meciurile și petreceau mult timp încercând să presupună ce se va întâmpla, acum tu ai avantajul de a putea să pariezi și chiar să câștigi fără a fi nevoie să fii neapărat expert. 

Te poți folosi de pronosticuri pariuri sportive, de ponturi și păreri ale experților din comunități de social betting SportXpert și poți învăța de la cei mai buni, totul fiind gratuit.

Poți vedea pe ce pariază alții și de ce, unde găsești cele mai bune cote și poți să îi ajuți și tu pe alții postând propriile pronosticuri și ponturi. Mai mult de atât, cu SportXpert, poți să pariezi gratuit și să câștigi premii de până la 10.000 RON lunar.

Există o mulțime de sisteme și de strategii pe care le poți folosi, iar dacă te ajuți de bonusuri și cele mai bune cote, cel mai probabil că șansele tale de câștig vor crește proporțional.

Distribuie

Scrie ceva...