Google tocmai a confirmat fara sa vrea existenta telefoanelor Pixel 4a 5G si Pixel 5. Un grup de jurnalisti au descoperit in codul din spatele ultimei versiuni beta a aplicatiei Google Search o serie de informatii cu privire la numai putin de cinci smartphone-uri din gama Pixel 2020.

Dupa lansarea modelelor Pixel 4 si 4XL in 2019, presa si fanii se asteptau la lansarea in 2020 a trei noi telefoane. Pixel 4a, succesorul lui Pixel 3a, Pixel 5 si 5XL, acestea ar trebui sa fie telefoanele lansate anul acesta de Google. Insa, pentru moment, Google nu a oferit nicio informatie oficiala cu privire la aceste aparate.

Stim deja ca Pixel 4a vrea sa se impuna drept o declinare din gama mid range a telefoanelor Pixel 4 si 4XL, mai puternic si mai ieftin. Pixel 4a va beneficia de un Snapdragon 730 cuplat la 6GB RAM. Pixel 5 nu va folosi Snapdragon 865 ci un Snapdragon 765, spre dezamagirea tuturor.

Jurnalistii de care vorbeam tocmai au confirmat existenta telefoanelor Pixel 4a, Pixel 5 dar si a modelului Pixel 4a 5G, un smartphone care nu a fost evocat pana in prezent. Iata codurile asociate noilor modele de la Google :

  • Flame pentru Pixel 4 ;
  • Coral pentru Pixel 4 XL ;
  • Sunfish pentru Pixel 4a ;
  • Bramble pentru Pixel 4a 5G ;
  • Redfin pentru Pixel 5 ;
Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.