Pixel 5 si Pixel 4a 5G sunt viitoarele terminale asteptate din partea constructorului Google. Azi, stim mai multe lucruri cu privire la capacitatea lor, in special cu privire la stocare. Aceste doua smartphone-uri vor fi echipate cu 128 GB memorie. O veste excelenta deoarece Google a mizat pana in prezent doar pe 64 GB stocare.

Pixel 4a, anuntat in urma cu cateva saptamani si viitoarele smartphone-uri lansate de Google sunt Pixel 4a versiunea 5G si Pixel 5. Datorita unui leaker, avem mai multe informatii despre cele doua. Pixel 4a 5G si Pixel 5 vor beneficia de minim 128 GB stocare. Nu s-a dovedit existenta versiunii de 64 GB ceea ce inseamna ca aceasta versiune pur si simplu nu va mai fi propusa.

Adio 64 GB?
Modelele precedente, Pixel 4 si Pixel 4 XL au fost criticate pentru faptul ca propun doar 64 GB memorie. Pixel 4a clasic, anuntat la inceputul lunii, dispune si el de 128 GB. O imbunatatire logica deoarece majoritatea telefoanelor lansate recent pe piata se axeaza pe poze. 128 GB pare o alegere rezonabila, utilizatorul poate face mai multe poze fara sa se trezeasca prea rapid ca nu mai are spatiu.

Pixel 5 inca ramane un mister. Stim doar ca va avea un ecran de 6,67 inchi si o rezolutie QHD+ cu o rata de refresh inca incerta. Ramane sa mai asteptam noutati cu privire la aceste modele noi de la Google.

Distribuie

Scrie ceva...