Pixel 4a este o declinare mai ieftina a telefoanelor Pixel 4 si 4XL. Un smartphone care se distinge printr-un ecran perforat, o premiera pentru marca. Data lansarii, pret, fisa tehnica…va spunem totul despre viitorul telefon din gama mid range de la Google

Google Pixel 4a va face fara indoiala parte din propunerile cele mai seducatoare ale anului 2020 din sectorul mid range. Aceste telefoane vor demonstra inca o data maiestria Google in materie de fotografie computationala, actualizand putin design-ul lui Pixel 4 calificat drept cam greoi in trecut.

Data lansarii. Dupa mai multe amanari, Google urmeaza sa lanseze Google Pixel 4 pe data de 3 august. Conform ultimelor vesti, o versiune 5G urmeaza sa fie lansata. Insa va exista un singur format in locul declinarilor Pixel 3a si Pixel 3a XL de anul trecut. In cele din urma Google a decis sa anuleze lansarea lui Pixel 4a XL.

Pretul. Google are obiceiul de a propune preturi scazute de la o generatie la alta. Pixel 3 era vandut la un pret de 859 de euro la lansare, Pixel 3Xl la un pret de 959 euro, Pixel 3a la 399 euro si Pixel 3a XL la un pret de 479 euro. Anul urmator, Google a propus Pixel 4 si 4XL la un pret de 769 euro, respectiv 899 euro.

Telefonul va fi echipat cu un Snapdragon 730 cuplat la 6GB RAM.

Distribuie

Scrie ceva...