Pixel 5 poate fi amanat de catre Google

Pixel 5
Pixel 5

Anunțul și lansarea smartphone-ului Pixel 5, realizat de Google, pot fi amânate. Informațiile provin de la specialistul Jon Prosser, același care în aceeași săptămână a dezvăluit detalii despre sosirea unui alt dispozitiv al companiei: Pixel 4a , versiunea mai puțin puternică a generației actuale de telefoane mobile ale companiei.

Potrivit Prosser, Pixel 5 nu va ieși la data planificată din cauza „condițiilor de piață”, nu din cauza problemelor de stoc sau a anumitor probleme din partea Google. Motivul este, probabil, modificările pieței cauzate de noua pandemie coronavirus , care a determinat anularea unor evenimente precum Google I / O 2020 și a redus considerabil vânzarea de dispozitive mobile la nivel mondial.

De obicei, Google dezvăluie noul model al liniei Pixel în octombrie, sincronizând lansarea cu o nouă versiune de Android .

Cu toate acestea, situația dispozitivelor companiei nu ar fi nici ea cea mai bună. Conform speculațiilor anterioare, Pixel 5 poate pleca fără top-line-ul procesorului Qualcomm Snapdragon 865 . În plus, generația actuală de telefoane mobile aparent nu a avut rezultate bune în vânzări. Într-un interviu recent cu The Verge, CEO-ul Google și Alphabet, Sundar Pichai, a explicat unele dintre dificultățile din industrie și a spus că „hardware-ul este dificil”.

Citeste si:  Xiaomi Mi 11, primele detalii despre procesor și cameră. Pro: display QHD + de 120Hz

Rămâi la curent cu toate noutățile!

Articolul anterior
Solo Leveling Cea Mai Buna Manga

Solo Leveling - Cea mai bună manga?

Articolul următor
Pareri Oppo Reno 3 Pro 5G

Pareri Oppo Reno 3 Pro 5G - Pret, disponibilitate si specificatii in Romania

Postări Asemănatoare
Total
0
Share