Pixel 5 si Pixel 4a 5G: iata prima poza furata cu cele doua smartphone-uri Google

pixel 5 pixel 4a photo volee

Pixel 5 si Pixel 4a 5G se ilustreaza intr-o prima poza furata. Cu cateva saptamani inainte de lansarea oficiala, o poza care infatiseaza cele doua smartphone-uri de la Google a aparut pe Reddit. Cliseul confirma mai multe zvonuri aparute online in ultimele sapatamani. In paralel, aceasta scurgere ne lamureste cu privire la mai multe elemente din fisa tehnica a celor doua telefoane.

Dupa cum era de asteptat, Google mizeaza pe un cititor de amprente digitale deoarece in poza sunt vizibile laturile. Abandonarea recunoasterii faciale Face Unlock in ceea ce priveste Pixel 4 se confirma. Regasim un bloc foto patrat care adaposteste cei doi senzori foto si un flash LED.

Snapdragon 765G, 8GB RAM si o baterie de 4000 mAh…Pixel 5 se dezvaluie
Exista deja cateva informatii cu privire la fisa tehnica a celor doua smartphone-uri. Pixel 4a 5G va fi alimentat de un Snapdragon 765G, cuplat la 6GB RAM side o baterie de 3800 mAh. Aparatul foto este unul dublu, compus dintr-un obiectiv principal de 12,3 mpx. Pixel 5 beneficiaza de un ecran cu o rata de refresh de 90 Hz si este alimentat tot de procesorul Snapdragon 765G alaturi de 8GB RAM si o baterie de 4000 mAh. Daca informatiile se confirma, atunci Pixel 5 va fi extrem de apropiat de Pixel 4 a. Telefoanele vor fi prezentate pe data de 30 septembrie.

Citeste si:  Apple va prezenta iPhone 12 saptamana viitoare, la ce sa ne asteptam?

Rămâi la curent cu toate noutățile!

Articolul anterior
oneplus nord appareil photo

OnePlus pregateste un smartphone si mai ieftin decat OnePlus Nord

Articolul următor
samsung galaxy watch 3 1

Samsung Galaxy Watch 3: iata functionalitatile noului smartwatch Samsung

Postări Asemănatoare
Total
0
Share