Pixel 7 și Pixel 7 Pro lansare în octombrie, conform ultimelor scurgeri

Marian Ciobanu
By Marian Ciobanu
3 Min
Pixel 7 și Pixel 7 Pro lansare în octombrie

Pixel 7 și Pixel 7 Pro sunt așteptate pentru toamnă, fără alte detalii. Dar un celebru leaker spune astăzi, cu surse, că data de lansare ar fi stabilită pentru 13 octombrie. O dată care pare corectă, Google având întotdeauna obiceiul de a-și lansa smartphone-urile în aceasta perioada.

Când vor fi lansate Pixel 7 și Pixel 7 Pro? Când Google a oficializat smartphone-urile la Google I/O în mai anul trecut, s-a mulțumit cu un vag „în această toamnă”. O scurgere ne spune astăzi că produsele vor ajunge pe 13 octombrie.

Jon Prosser, celebrul leaker al lumii tehnologiei, este cel care vinde fitilul. Prin intermediul site-ului Front Page Tech, el dă această dată de 13 octombrie pentru lansarea celor două smartphone-uri Google.

Google Pixel 7 se va lansa pe 18 octombrie

Jon Prosser adaugă că precomenzile ar urma să înceapă pe 6 octombrie, ceea ce înseamnă că conferința de anunț ar avea loc în aceeași zi. Se reamintește că în 2021, Pixel 6 și Pixel 6 Pro au fost anunțate pe 19 octombrie și au fost puse pentru precomandă la acel moment. Datele date sunt credibile, având în vedere că Google a avut întotdeauna obiceiul de a-și dezvălui noile smartphone-uri în a zecea lună a anului. Cu toate acestea, ar putea fi încă puțin devreme ca compania să fi stabilit deja data exactă.

Ca o reamintire, Pixel 7 și Pixel 7 Pro au fost dezvăluite în mai anul trecut de Google în timpul Google I/O. Firma Mountain View nu a intrat în detalii, deoarece această formalizare a avut loc doar pentru a tăia covorul de sub scurgerile din ce în ce mai numeroase. În ceea ce privește inovațiile tehnice, ne așteptăm la o mică evoluție, mai ales în ceea ce privește fotografia și Google Tensor. Una peste alta, nu ar trebui să avem o prăpastie între Pixel 6 și Pixel 7.

Sunt așteptate două terminale, dar Google ne-ar putea rezerva o mică surpriză cu un model Ultra. În 2023, compania intenționează să lanseze și prima sa tabletă după mult timp: Pixel Tablet. Cu siguranță vom afla mai multe la conferința de anunț pentru smartphone.

[SURSA]

Urmărește Geeki.ro și pe Google News

Etichetat: ,
Distribuie acest articol
Postat de Marian Ciobanu Redactor-șef
Urmăriți:
Fondator GEEKI, am creat acest portal de ştiri it, tutoriale, ghiduri şi alte articole din jurul unui divertisment mai "nerd" pentru a expune public ceea ce mă pasionează şi de a răspunde la întrebările multor internauţi. Vreau să duc acest portal mult mai departe, investesc foarte mult timp şi energie pentru a oferi calitate şi cantitate în egală măsură pentru publicul acestui site.
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.