Cea mai recentă aplicație Fitbit face aluzie la durata de viață a bateriei viitorului Pixel Watch, potrivit unui raport de la 9To5Google. Raportul menționează că codul sursă al aplicației conține memento-uri de încărcare pentru Pixel Watch, deoarece aplicația poate fi utilizată cu noul smartwatch de la Google.

Acest memento-uri de încărcare pare că au fost afișate atunci când testerii ceasului au fost pe punctul de a merge la culcare, astfel încât ceasul inteligent conectat prin intermediul aplicației Fitbit, pentru a avea suficientă baterie, în vederea urmăririi somnului utilizatorilor, trimite o notificare menționând: „veți avea nevoie de o încărcare de cel puțin 30% pentru a urmări o noapte întreagă de somn”.

În mod normal, o persoană ar trebui să doarmă timp de opt ore în fiecare noapte, iar dacă luăm în considerare acest memento care sugerează că smartwatch-ul are nevoie de 30% din baterie pentru a acoperi această durată, atunci Pixel Watch pare că are o autonomie totală de aproximativ 24 de ore. Iar din acest punct de vedere, primul ceas inteligent de la Google nu pare să aibă o autonomie surprinzătoare, aceasta nu se ridică la nivelul așteptărilor utilizatorilor nici măcar în comparație cu ceasurile Samsung.

Deocamdată, Google nu a anunțat oficial ceasul Pixel Watch, acesta fiind așteptat să sosească împreună cu Pixel 7 și 7 Pro în octombrie. Autonomia de aproximativ 24 de ore nu este deci confirmată pentru moment, dar sperăm că gigantul american își va optimiza ceasul pentru a prelungi durata de viață a bateriei.

Ne-ar fi plăcut ca Pixel Watch să folosească noile procesoare Qualcomm Snapdragon W5 Gen 1, deoarece acestea se regăsesc în Oppo Watch 3 și se laudă cu o autonomie dublă față de cea a modelului anterior. Acest lucru ar permite ca Oppo Watch să reziste 5 zile cu o singură încărcare. Cu toate acestea, va trebui să ne mulțumim în cazul lui Pixel Watch cu Samsung Exynos 9110; care, din păcate, este utilizat pe Galaxy Watch 4.

Distribuie.

Pasionat de lumea digitală și cultura geek. În timpul liber îmi îmbogățesc cunoștințele ce țin de marketing digital, în special SEO.

Lasa un raspuns