PlayStation 5
PlayStation 5

PlayStation 5, consolă pe care o aşteptăm cu toţii a primit data de lansare oficială, iar potrivit anunţului făcut de către Sony, aceasta consola trebuie să se lanseze în jurul Sărbătorilor de iarnă în anul 2020, lucru care înseamnă că anul viitor în vacanţa de iarnă te poţi juca pe noul PS 5.

Mai multe informaţii oficiale nu am primit, însă se ştie clar că se va numi exact aşa cum ne-am fi aşteptat adică PlayStation 5, prescurtat de către gameri PS 5.

Cum am fost obişnuiţi şi de la PlayStation 4, Sony îşi prezintă lansarea cu ceva timp înainte, iar acest lucru pentru că gameri să îşi poată pună deoparte bani, dar anunţul este menit să previne şi dezvoltatorii de jocuri video ca trebuie să se orienteze spre această consola, de asemenea din rapoartele aflate avem şi titluri de jocuri noi ce vor veni pe această consola.

Când vine vorba de controler, vom avea cum este de aşteptat ceva creat de către Sony pentru noua consola PS 5, acest controler va avea feedback haptic, vibrați discrete sub formă de feedback, această tehnologie va înlocui ”rumble”, ce este popular de decenii întregi.

Rămânem tot la controler şi potrivit informaţiilor de la Sony, cu ajutorul noilor tehnologii jucătorul va putea simţi în mâna prin vibraţii ce acţiuni face, precum mersul prin iarbă sau chiar noroi. Acest lucru pare greu de crezut, însă abia aşteptam să îl testăm.

Pe partea de hardware ştim despre consola că vom avea un SSD foarte rapid, cipul grafic va fi capabil de ray-tracing, acesta vine de la Nvidia cu generare a reflexiilor verosimile iar pe partea de jocuri acestea pot fi în continuare achiziţionate fizic, prin intermediul CD-urilor Blu-ray 4K cu o capacitate de până la 100GB.

Aşteptam cu nerăbdare noi informaţii despre această consola, sper să o putem testa cu prima ocazie iar toate informaţiile le vom scrie pe acest site.

Informatii adunate de pe Engadget

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.