PlayStation Plus iulie 2022: Jocurile gratuite au fost scurse

Marian Ciobanu
By Marian Ciobanu
2 Min
PlayStation Plus iulie 2022

Jocurile pe care serviciul de abonament Sony, PS Plus le va oferi luna viitoare, în iulie, s-au scurs. Iată jocurile PlayStation Plus iulie 2022!

S-au scurs jocurile gratuite pe care serviciul PS Plus, care a fost recent reînnoit și oferit utilizatorilor. Când ne uităm la jocurile PlayStation Plus iulie 2022, vedem că valoarea totală a celor trei jocuri depășește 50 de euro.

Jocurile PlayStation Plus din iulie 2022 au fost dezvăluite

Potrivit posterului distribuit de billbil-kun pe Dealabs, producțiile care vor deveni gratuite luna viitoare sunt următoarele;

  • Crash Bandicoot 4: It’s About Time
  • The Dark Pictures: Man of Medan
  • Arcadegeddon

Crash Bandicoot 4, un joc platformă dezvoltat de Toys for Bob și publicat de Activision, a fost lansat pe 16 septembrie 2020. Man of Medan este un joc survival horror dezvoltat de Supermassive Games și publicat de Bandai Namco Entertainment.

PlayStation Plus iulie 2022

Două dintre jocuri vor fi disponibile atât pentru PS 4, cât și pentru PS 5. Doar posesorii de PlayStation 4 vor avea acces la The Dark Pictures: Man of Medan. Acest utilizator, care are porecla Billbil-kun, a anunțat jocuri de multe ori înaintea lui Sony și nu a greșit niciodată.

Din acest motiv, putem considera cu siguranță că jocurile PS Plus iulie vor fi aceste trei producții. Deci, ce părere aveți despre jocurile PS Plus din iulie?

Urmărește Geeki.ro și pe Google News

Etichetat: ,
Distribuie acest articol
Postat de Marian Ciobanu Redactor-șef
Urmăriți:
Fondator GEEKI, am creat acest portal de ştiri it, tutoriale, ghiduri şi alte articole din jurul unui divertisment mai "nerd" pentru a expune public ceea ce mă pasionează şi de a răspunde la întrebările multor internauţi. Vreau să duc acest portal mult mai departe, investesc foarte mult timp şi energie pentru a oferi calitate şi cantitate în egală măsură pentru publicul acestui site.
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.