Jocuri

PlayStation Store a dezvaluit data de lansare pentru Far Cry 6

Săptămâna aceasta pare a fi plină de surprize atunci când vine vorba de scurgeri de informații, mai ales acum când noul joc Far Cry 6 a fost dezvăluit accidental mulțumită PlayStation Hong Kong store. Desigur, imediat cum s-a aflat de această pagină, compania a acționat și a șters-o din văzul publicului, dar se pare că mai mulți internauți au făcut screenshot-uri care acum circulă pe tot internetul.

Ei bine, pagina divulgă data de lansare pentru FarCry 6, și anume 18 februarie 2021. Așa cum putem vedea din imaginea reprezentativă, protagonistul va fi jucat de Giancarlo Esposito, foarte cunoscut în Breaking Bad. Rolul său îl pune în pielea personajului “Anton Castillo”, dictatorul regiunei fictive Yara, descrisă ca fiind “paradisul tropical încremenit în timp”.

Conform descrierii care se afla pe pagină, caracterul principal este numit Dani Rojas, un luptător care încearcă să elibereze ținutul Yara de sub stăpânirea malefică a lui Castillo și a fiului său. Din câte se pare, acestea poate fi cel mai mare playground pe care l-a avut vreodată întreaga serie Far Cry numai dintr-o simplă descriere.

De altfel, ne putem aștepta și la o variantă cooperativă de joc, unde modul multiplayer se potrivește foarte bine în acest caz, așa cum a fost menționat în descriere drept o funcție în plus la modul offline single-player.

Ba mai mult, cei care vor cumpăra versiunea pentru PlayStation 4 vor primi un upgrade gratuit pentru cea de pe PlayStation 5 atunci când va fi lansată. Printre aceste zvonuri, se mai discută și faptul că ar putea să existe o versiune pentru Xbox One, respective Series X prin Smart Delivery.

Spre final…

Având în vedere toate aceste informații care circulă fără oprire în mediul gamerilor, este de așteptat să vedem un trailer și chiar câteva imagini din joc în cadrul evenimentului Ubisoft Forward, ce e programat să se desfășoare pe data de 12 iulie.

Sursa: @anjohn0422 (Twitter), @AlexRichards65 (Twitter)

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *