Poco F2 Pro a fost anuntat, ce ofera acesta pentru 500 de euro?

La aproape doi ani de la lansarea Pocophone F1, Xiaomi a lansat în cele din urmă un succesor, anume Poco F2 Pro și este, în esență, un Redmi K30 Pro rebrand.

Asta înseamnă că aveți un procesor Snapdragon 865 5G cu răcire prin grafit, grafen și vapori „chamber cooling”, telefonul ofera„până la” LPDDR5 RAM și stocare „până la” UFS 3.1. Probabil că acest lucru înseamnă că modelul de bază ambalează o memorie mai lentă, LPDDR4X RAM și stocare UFS 3.0, la fel ca Redmi K30 Pro.

Pana acum numic nou cand vine vorba de putere, așa că suntem bucuroși să vedem că Poco F2 Pro are o baterie de 4.700mAh. Dispozitivul oferă, de asemenea, încărcare prin cablu 30W, capabilă să ajunga la 100% în 63 de minute. Dar nu vă așteptați la încărcare wireless aici, probabil pentru că vor să reducă costurile.

La fel ca Redmi K30 Pro, Poco F2 Pro ajunge cu un ecran FHD + OLED de 6,67 inci (ecran complet, HDR 10 și 60Hz) și o cameră selfie pop-up de 20MP. Este puțin dezamăgitor să vezi 60Hz în loc de 90Hz sau 120Hz aici, mai ales când Realme și alte câteva mărci îl oferă.

Poco F2 Pro
Poco F2 Pro

Modelul Pro prezintă, de asemenea, o configurație a camerei quad pe spate, care include o cameră principală de 64 MP (IMX686), o cameră ultra-wide de 13MP, un senzor macro de telephoto de 5MP și un senzor de adâncime de 2MP. Și da, dispozitivul acceptă înregistrarea 8K, așa cum am văzut pe alte câteva telefoane în acest an.

În ceea ce privește software-ul, vă puteți aștepta ca Poco Launcher 2.0 să vina impreuna cu Android 10. Xiaomi oferă funcții excepționale precum o bară de căutare a aplicațiilor din partea de jos a ecranului de start, gruparea automată a aplicațiilor pe categorii și modul întunecat.

Alte caracteristici notabile Poco F2 Pro includ un port de 3,5 mm, senzor de amprentă în display, blaster IR, NFC și rezistență la apa certificat IP53.

Poco F2 Pro pornește de la 499€ pentru varianta de 6 GB / 128 GB și 599 € pentru opțiunea 8GB / 256 GB. Disponibilitatea globală începe astăzi prin Gearbest și AliExpress, urmând ca mai mulți parteneri (inclusiv Amazon) să vină ulterior.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *