POCO F3 și X3 PRO se lanseaza astazi: ultimele detalii despre telefoane

La câteva ore după anunțul oficial despre lansare, neoficial unele site-uri prezintă ceea ce ar trebui să fie noul F3 pe care POCO îl va lansa împreună cu X3 în versiunea Pro . La fel cum a fost ipoteză în ultimele săptămâni, imaginile confirmă faptul că POCO F3 nu ar trebui să fie altceva decât un rebrand al lui Redmi K40 vândut deja pe piața chineză.

POCO F3

Imaginile arată smartphone-ul în trei variante de culoare: pe lângă clasicul alb-negru, ar trebui să existe și o versiune specială în albastru cu o textură diferită și un logo POCO decisiv mai evident.

965102

În ceea ce privește designul, Poco F3 se caracterizează printr- un ecran cu o gaură care găzduiește un senzor de 20MP și un compartiment fotografic din spate care vede prezența unui senzor principal de 48MP flancat de unul de 8MP cu optică ultra-largă și un macro de la 5MP.

Se așteaptă ca procesorul să fie noul Snapdragon 870 de la Qualcomm, ajustat de 8 GB RAM. Pentru a completa specificațiile hardware, un ecran AMOLED de 6,67 „cu rezoluție FHD + și o rată de reîmprospătare de 120Hz , o baterie de 4520mAh cu suport de încărcare rapidă de 33W, NFC, transmițător infraroșu, difuzoare stereo duale și sistem de operare Android 11 .

Telefoanele vor fi lansate la ora 14:00, ora romaniei, puteti urmari evenimentul prin stream-ul de mai jos.

POCO X3 PRO

Pro

POCO F3, așa cum am menționat, se va alătura lui POCO X3 Pro, care ar trebui să aibă 6/8 GB de RAM, ecran LCD de 6,7 inci, cu o rată de reîmprospătare de 120Hz și o baterie de 5.200 mAh. De asemenea, pentru acest smartphone au sosit noi redări de presă care confirmă asemănarea remarcabilă cu POCO X3 .

În ceea ce privește procesorul, se vorbește despre un Snapdragon 860 , care nu a fost încă anunțat oficial de Qualcomm. Bazat pe nucleul Kryo 485 și GPU Adreno 640, se așteaptă ca acest procesor să fie o variantă a Snapdragon 855+ care are întotdeauna un clook maxim de 2,96 GHz.

Pe spate, modulul foto mare care ar trebui să aibă un senzor principal de 48MP. Ne amintim că Poco X3 are un senzor principal Sony IMX682 de 64 MP pe spate, un senzor secundar de 13 MP cu un obiectiv unghi larg, un 2MP pentru adâncimea de câmp și un senzor macro, de asemenea, 2MP.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *