Pocophone F1
Pocophone F1

Pocophone F1 este un telefon popular in Romania, astazi avem o veste buna pentru cei ce vor update la urmatoarea versiune a sistemului de operare, acest smartphone va primi in cele din urma MIUI 11.

Xiaomi a lansat testarea beta MIUI 11 pentru Pocophone F1 pe 19 octombrie cu promisiunea de a furniza o versiune stabilă în aproximativ două săptămâni. Se pare că testarea este foarte lină, deoarece actualizarea finală se rulează acum la unele unitati.

Cel mai nou software MIUI 11 cu numărul de proiect 11.0.5.0.PEJMIXM este acum distribuit celor care au participat la testul beta, in zilele ce vor urma mai toate telefoanele vor fi actualizate, dacă totul merge conform planului. Xiaomi numeste aceasta o versiune „Beta Stable”, dar ar trebui să fie identică ca o actualizare stabila pe care o va primi toată lumea dacă nu sunt descoperite bug-uri majore.

Actualizarea are 1,8 GB și aduce, de asemenea, corecții de securitate din octombrie. Puteți aștepta sosirea acestuia in mod automat, dar puteti sa o instalati si manual.

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.