Pokemon Go nu funcționează pe iOS 14 Dev Beta

Webp.net resizeimage 2

Compania Apple a anunțat astăzi că Pokemon Go nu este compatibil cu versiunea beta iOS 14. Mai multe persoane care și-au actualizat sistemul de operare la versiunea Dev beta au raportat că aplicația Pokémon Go nu se lansează.

Lipsa de asistență a sistemului de operare pentru joc nu ar trebui să fie o surpriză. Este de așteptat ca multe aplicații să nu funcționeze încă din prima zi. Pentru a clarifica situația, acest neajuns e de fapt o deficiență a sistemului de operare ce refuză lansare jocului.

Deși iOS 14 beta a fost lansat public, acesta este destinat în primul rând dezvoltatorilor, deoarece permite comapaniei să lucreze la stabilitatea sistemului de operare și să îl facă compatibil cu aplicațiile. Chiar dacă acest proces necesită timp, în cele din urmă ar trebui să ofere suport pentru toate problemele întâmpinate de utilizatori.

În prezent, aplicația Pokémon Go nu este acceptată de versiunea iOS 14 beta, însă nu e nevoie să îți faci griji. Această problemă e ceva obișnuit deoarece are loc în fiecare ciclu beta, iar problema va fi soluționată mai mult ca sigur într-o săptămână. Probabil de vină sunt noile setări GPS pe care le oferă iOS 14, dar nu putem fi siguri 100%.

Citeste si:  OnePlus 7T este disponibil acum in Europa si USA

Aplicația se se închide imediat după ce e lansată, și se pare că până acum nu a fost găsită soluția potrivită, deoarece încă se află în perioada de testare. Totuși, ceea ce poți face este să nu faci alegerea pripită de a actualiza sistemul iOS la noua versiune experimentală. Dacă nu ești dezvoltator, nu ar trebui să îl instalezi. În cazul în care ești curios, atunci ar trebui să o faci pe alt dispozitiv, nu pe cel principal pe care îl folosești în sarcinile de zi cu zi. Astfel poți accesa Pokémon Go în timpul liber.

Desigur, nu e o problemă majoră și cu siguranță nu este vina nimănui. E doar un alt pas către modernizarea sistemului de operare.

Rămâi la curent cu toate noutățile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Untitled 1

Cum ascunzi ca esti online pe WhatsApp

Articolul următor
Top jocuri 2020

Top 9 jocuri în 2020

Postări Asemănatoare
Total
0
Share