Politica editorială

Geeki.ro isi rezerva dreptul de a primi continut de la utilizatori, daca doriti sa trimiteti un articol pentru publicare, va rugam sa accesati pagina de contact.

GEEKI reprezentat prin GEEKI MEDIA AGENCY S.R.L, isi propune sa mentina ridicate standardele jurnalistice prin oferirea de articole unice si de calitate catre cititorii nostri. Cand ne trimiteti un articol spre publicare, automat sunteti de acord cu acesti termeni, in caz contrar articolul va fi respins.

Originalitate

Ne asteptam ca toate articolele trimise catre redactia geeki.ro sa fie originale, chiar daca nu profesionale, multe articole se pot corecta in ceea ce priveste scrierea, insa din punct de vedere al originalitati, articolul trebuie sa treaca de Copyscape și alte verificări ale plagiatului. Cine trimite un articol catre [email protected], trebuie sa stie ca etichetarea „nepublicat niciodata inainte”, va face ca articolul sa fie postat garantat daca acesta aduce si un plus de valoare cititorilor.

Valoarea articolului

Dupa cum am mentionat si mai sus, orice comunicat de presa si articol trimis catre redactie, va fi postat pe site doar in conditiile in care vor fi aduse valori de care utilizatorul final poate beneficia.

Stiri si actualitati!

Daca doriti sa trimiteti o stire, aceasta trebuie in primul rand verificata de o sursa de incredere cu precizarea sursei, de asemenea, daca primim o stire ce este „unica” si de interes public, vom verifica cu strictete cai oficiale care atesta autenticitatea stirilor primite. Geeki.ro lupta impotriva fake news-ului, asa ca nu vom publica stiri ce au un subiect in voga fara ca stirile in cauza sa nu fie dovedite si cercetate foarte bine.

Date si statistici prezentate

Orice articol ce contine date si statistici, trebuie sa contina si un link sau imagini acceptate ca fiind autentice cu privire la sursa si modul in care au fost stranse datele. Articolul trebuie sa contina de asemenea informatii despre aceste lucruri.

Marketing si promotii

Acceptam comunicate de presa, in cazul in care acestea sunt originale si aduc valori utilizatorului, in multe dintre situatii aceste comunicate de presa vor fi postate doar in cazul in care se va aduce si un plus site-ului, pentru a beneficia de articole sponsoriate/platite pe geeki.ro, va recomandam sa accesati pagina de contact.

Cititorii nostri

Cititorul geeki.ro este in principal interesat de tehnologie, deci articolele despre alte subiecte vor fi foarte rare pe acest site, in cazul in care doriti sa trimiteti un articol care nu respecta nisa site-ului, va rugam sa luati legatura cu noi prin pagina de contact pentru a va face o oferta de sponsorizare. Cititorul final va stii de acest lucru si nu dorim sa oferim o experienta proasta publicului nostru.

Geeki.ro