Pornhub oferă acces premium gratuit la nivel mondial

Pornhub
Pornhub

După ce a oferit acces gratuit la conținutul său premium în Italia, Franța și Spania, ca o modalitate de a încuraja oamenii să rămână acasă pentru a evita răspândirea noului Coronavirus , Pornhub și-a extins acum oferta în întreaga lume.

Până pe 23 aprilie, utilizatorii platformei de conținut pentru adulți vor putea accesa versiunea plătită a serviciului folosind un cont premium gratuit. De obicei, acest tip de abonament costă de la 7,99 USD la 9,99 USD pe lună, în funcție de modalitatea aleasă.

Această acțiune face parte din campania „StayHomehub”, lansată de Pornhub, cu scopul de a contribui la o mai mare aderare la distanța socială. Măsura este necesară pentru a conține răspândirea Covid-19, care a ucis deja mii de oameni.

Alte platforme au urmat exemplul în încercarea de a oferi divertisment celor care stau acasă și oferă acces gratuit la conținutul lor în timpul carantinei. GloboPlay , de exemplu, a deschis un pachet de filme și seriale pentru non – abonați. Deja Tinder a lansat funcția de pașaport pentru toți, pentru a facilita contactul și pentru a evita singurătatea.

Citeste si:  Mi 10T Pro Pret si specificatii in Romania

Cum se accesează

Pentru a utiliza gratuit Pornhub premium este necesar să faceți clic pe banner-ul campaniei „StayHomehub” de pe pagina de start a serviciului. Apoi, utilizatorul trebuie să verifice una dintre opțiunile afișate pe site-ul web, care se referă la recomandările pentru a evita Covid-19, și faceți clic pe „Acces Pornhub Premium Free”.

La scurt timp, trebuie doar să creați contul gratuit, furnizând nume și e-mail, pe lângă înregistrarea unei parole, pentru a avea accesul eliberat. Conform site-ului, nu este necesar să introduceți un număr de card de credit pentru a beneficia de gratuitatea temporară.

În această versiune plătită a platformei, este posibil să vizionați videoclipuri fără reclame și cu o rezoluție mai bună, pe lângă accesul la filmele complete. Abonatul are dreptul, de asemenea, la streaminguri mai rapide și la descărcări de mare viteză.

Total
7
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous Article
logocmykb 600x315 1

Recomandare: De unde poti cumpara tutun online fara probleme?

Next Article
Supercomputer

Supercomputerul IBM descoperă medicamente care ar putea încetini covid-19

Related Posts