Preţ Apple Watch Series 9 şi disponibilitate pentru cel mai nou model de ceas inteligent de la Apple, plus alte informaţii despre precomanda, într-un singur articol. Prețul Apple Watch Series 9 a fost anunțat oficial de către Apple. Acesta va fi disponibil în România începând cu data de 22 septembrie 2023. Potrivit informațiilor, prețul de pornire pentru modelul de 41mm va fi de 2.169 LEI, în timp ce varianta de 45mm va costa 2.319 LEI. În plus, modelele cu eSIM vor fi disponibile la un preț mai mare, începând de la 2.749 de LEI pentru varianta de 41mm și ajungând la 4.099 de LEI pentru modelul de 45mm.

Apple Watch Series 9 vine cu multe îmbunătățiri față de predecesorii săi, inclusiv un procesor mult mai puternic, un gest de control al volumului și o baterie care poate dura până la 48 de ore. De asemenea, noul model va fi disponibil în mai multe variante de culoare, inclusiv gri, argintiu și auriu.

Înainte de a achiziționa un Apple Watch Series 9, este important să luați în considerare prețul și să comparați ofertele disponibile pe piață. Există multe magazine online care oferă reduceri și promoții pentru acest produs, deci este recomandat să faceți o cercetare temeinică înainte de a face o achiziție.

Preţ Apple Watch Series 9 în România

Apple Watch Series 9 este un ceas inteligent de ultimă generație, lansat oficial în septembrie 2023. Prețul acestui dispozitiv variază în funcție de dimensiunea și conectivitatea acestuia.

MagazinPreț Apple Watch Series 9Disponibilitate
eMAGDe la 2.169 LEIPrecomandă
QuickMobile
evoMAG
Altex
Apple Watch Series 9 Preț în România

În momentul de faţă telefonul se poate găsi la precomanda pe eMAG, urmând ca în zilele următoare să apra şi la alte magazine, vom actualiza articolul cu preţurile aferente de îndată ce avem mai multe informaţii.

Este important de menționat faptul că prețul poate varia în funcție de distribuitor și de țară. În plus, există și variantele Apple Watch Ultra 2, care ar putea avea un preț mai mare decât cel al Series 9.

Preţ Apple Watch Series 9
Preţ Apple Watch Series 9

Deși prețul poate fi considerat ridicat, Apple Watch Series 9 vine cu o serie de funcții noi și îmbunătățiri față de modelele anterioare, precum motorul neural care permite accesul offline Siri și dictarea cu 25% mai precisă decât pe Seria 8, conform playtech.ro. În plus, dispozitivul este rezistent la apă și are un ecran cu luminozitate ridicată.

Caracteristici Unice

Apple Watch Series 9 vine cu o serie de caracteristici unice care îl diferențiază de alte ceasuri inteligente de pe piață. Aceste caracteristici includ:

 • Senzor de glucoză în sânge: Apple Watch Series 9 este primul ceas inteligent din lume care vine cu un senzor de glucoză în sânge integrat. Acest senzor permite utilizatorilor să își monitorizeze nivelul de zahăr din sânge în timp real și să primească alerte în cazul în care nivelul scade sau crește peste anumite limite.
 • Senzor de oxigen în sânge: Apple Watch Series 9 vine cu un senzor de oxigen în sânge care măsoară nivelul de oxigen din sânge în timp real. Acest senzor este util pentru persoanele care suferă de boli respiratorii sau cardiovasculare și care trebuie să monitorizeze nivelul de oxigen din sânge.
 • Ecran mai mare: Apple Watch Series 9 are un ecran mai mare decât predecesorii săi, ceea ce îl face mai ușor de utilizat și mai confortabil pentru cei care doresc să își verifice notificările, să răspundă la apeluri sau să folosească aplicații pe ceas.
 • Procesor mai puternic: Apple Watch Series 9 are un procesor mai puternic decât predecesorii săi, ceea ce îl face mai rapid și mai eficient în utilizare. Utilizatorii vor putea să deschidă aplicații mai rapid și să navigheze mai ușor prin meniuri.
 • Mai multe opțiuni de personalizare: Apple Watch Series 9 vine cu mai multe opțiuni de personalizare, inclusiv mai multe culori și modele de curele. Utilizatorii vor putea să își personalizeze ceasul astfel încât să se potrivească stilului lor personal.

În general, Apple Watch Series 9 este un ceas inteligent avansat, care vine cu o serie de caracteristici unice și inovatoare. Cu senzorul de glucoză în sânge, senzorul de oxigen în sânge și ecranul mai mare, acesta este un ceas inteligent potrivit pentru cei care doresc să își monitorizeze sănătatea și să își personalizeze experiența de utilizare.

Compararea cu Seria Anterioară

Apple Watch Series 9 vine cu o serie de îmbunătățiri față de Seria 8. Iată cum se compară cele două serii:

Design

Design-ul Apple Watch Series 9 este asemănător cu cel al Seriei 8, dar cu unele îmbunătățiri subtile. Ecranul este acum cu 20% mai mare decât la Apple Watch SE, iar luminozitatea a crescut până la 1000 niți. De asemenea, ecranul este mereu activ, iar luminozitatea poate ajunge până la 2000 niți. În plus, Apple Watch Series 9 este disponibil în două dimensiuni: 41mm și 45mm.

Performanță

Apple Watch Series 9 este echipat cu un nou cip S9, care este alcătuit din 5,6 miliarde de tranzistori și are o placă video mai rapidă cu 30% față de versiunea anterioară. Aceste îmbunătățiri aduc o performanță cu până la 20% mai mare decât Apple Watch Series 8.

Baterie

Bateria Apple Watch Series 9 are o durată de viață de până la 18 ore, la fel ca și Seria 8. Cu toate acestea, Apple a adăugat o funcție de încărcare rapidă care poate oferi o autonomie de până la 8 ore în doar 45 de minute de încărcare.

Preț

Prețul pentru Apple Watch Series 9 începe de la 399 USD, la fel ca și prețul pentru Seria 8. Cu toate acestea, prețul poate varia în funcție de dimensiunea și opțiunile selectate.

În general, Apple Watch Series 9 oferă o serie de îmbunătățiri subtile, dar semnificative, față de Seria 8. Cu un design îmbunătățit, performanță mai bună și o funcție de încărcare rapidă, Apple Watch Series 9 este o alegere excelentă pentru cei care caută un ceas inteligent de calitate.

Disponibilitate pe Piață

Apple Watch Series 9 a fost lansat oficial în septembrie 2023 și a atras atenția multor persoane interesate de tehnologie. Disponibilitatea pe piață a acestui produs este un subiect important pentru mulți dintre aceștia.

Din fericire, Apple Watch Series 9 este disponibil pe piața din România. Acesta poate fi achiziționat de la magazinele autorizate Apple, precum și de la alte magazine de electronice și gadget-uri. Prețul acestui ceas inteligent variază în funcție de modelul ales și de caracteristicile acestuia.

Apple Watch Series 9 Disponibilitate
Apple Watch Series 9 Disponibilitate

În general, prețul pentru Apple Watch Series 9 începe de la 399 USD, iar în România acesta poate fi achiziționat la un preț similar. Cu toate acestea, prețul poate varia în funcție de magazinul la care este achiziționat și de caracteristicile acestuia.

Pentru a verifica disponibilitatea și prețul Apple Watch Series 9 în magazinele din România, utilizatorii pot accesa site-urile magazinelor de electronice sau pot vizita magazinele fizice. De asemenea, aceștia pot verifica disponibilitatea și prețul acestui produs pe site-ul oficial Apple și pot comanda online.

În concluzie, Apple Watch Series 9 este disponibil pe piața din România și poate fi achiziționat de la magazinele autorizate Apple și de la alte magazine de electronice și gadget-uri. Prețul acestui produs poate varia în funcție de modelul ales și de caracteristicile acestuia, iar utilizatorii pot verifica disponibilitatea și prețul acestuia pe site-urile magazinelor de electronice sau pe site-ul oficial Apple.

Opțiuni de Personalizare

Cei care doresc să își personalizeze Apple Watch Series 9 au la dispoziție o gamă largă de opțiuni. În primul rând, pot alege între două dimensiuni diferite ale carcasei: 41 mm și 45 mm. În plus, pot alege între variantele GPS și eSIM, în funcție de preferințe și nevoi.

O altă modalitate de personalizare este legată de curele. Apple oferă o gamă variată de curele, de la cele din piele, până la cele din cauciuc sau metal. În plus, utilizatorii pot alege culori și modele diferite, pentru a se asigura că Apple Watch Series 9 se potrivește stilului lor personal.

Apple Watch Series 9
Apple Watch Series 9

Pentru cei care doresc să își personalizeze și mai mult experiența cu Apple Watch Series 9, există și opțiunea de a personaliza ecranul de pornire. Utilizatorii pot alege ce aplicații să fie afișate pe ecranul de pornire și în ce ordine să fie afișate.

În concluzie, opțiunile de personalizare disponibile pentru Apple Watch Series 9 sunt variate și permit utilizatorilor să își configureze ceasul inteligent în funcție de preferințele lor.

Accesorii Compatibile

Pentru a-ți îmbunătăți experiența cu Apple Watch Series 9, există o varietate de accesorii compatibile disponibile pe piață. Acestea includ:

Curele

Curelele sunt unul dintre cele mai populare accesorii pentru Apple Watch. Acestea sunt disponibile într-o gamă largă de materiale, inclusiv piele, silicon și nailon. Unele dintre cele mai populare branduri de curele compatibile cu Apple Watch includ:

 • Nomad
 • Belkin
 • Casetify

Husă de Protecție

Dacă doriți să vă protejați Apple Watch de zgârieturi și lovituri, puteți achiziționa o husă de protecție. Acestea sunt disponibile într-o varietate de modele și culori. Unele dintre cele mai populare branduri de huse de protecție compatibile cu Apple Watch includ:

 • Spigen
 • OtterBox
 • Catalyst

Încărcătoare

Încărcătoarele sunt un alt accesoriu util pentru Apple Watch Series 9. Acestea sunt disponibile într-o gamă largă de modele, inclusiv încărcătoare de călătorie și încărcătoare de birou. Unele dintre cele mai populare branduri de încărcătoare compatibile cu Apple Watch includ:

 • Anker
 • Belkin
 • Mophie

Baterii Externe

Dacă sunteți în mișcare și nu aveți acces la o priză, o baterie externă poate fi un accesoriu util pentru a vă încărca Apple Watch Series 9. Acestea sunt disponibile într-o varietate de capacități și dimensiuni. Unele dintre cele mai populare branduri de baterii externe compatibile cu Apple Watch includ:

 • Zens
 • Belkin
 • Mophie

În general, este important să verificați compatibilitatea oricărui accesoriu cu Apple Watch Series 9 înainte de a face o achiziție. În plus, este recomandat să achiziționați accesorii de la branduri de încredere pentru a vă asigura că acestea sunt de calitate și compatibile cu dispozitivul dvs.

Concluzie

Apple Watch Series 9 este unul dintre cele mai așteptate ceasuri inteligente ale anului 2023. Potrivit unor surse, acesta va fi disponibil în două dimensiuni: 41 mm și 45 mm, iar prețurile încep de la 2.169 LEI pentru modelul de 41 mm și 2.319 LEI pentru cel de 45 mm.

Printre caracteristicile noi ale acestui model se numără un procesor mult mai puternic, un gest de control prin intermediul senzorului de mișcare și o autonomie îmbunătățită. De asemenea, acesta va fi disponibil în mai multe culori și variante de materiale.

Cu toate acestea, prețul ridicat poate fi un dezavantaj pentru mulți utilizatori. Deși Apple Watch Series 9 oferă o mulțime de funcții și caracteristici noi, prețul său poate fi un impediment pentru cei care caută un ceas inteligent mai accesibil.

În concluzie, Apple Watch Series 9 este un ceas inteligent de top, cu o mulțime de caracteristici noi și îmbunătățite. Cu toate acestea, stim ca Preţ Apple Watch Series 9 ridicat poate fi un dezavantaj pentru mulți utilizatori. Înainte de a face o achiziție, este important să se ia în considerare nevoile și bugetul propriu.

Sunt Marian Ciobanu, pasionat de tehnologie cu peste 10 ani de experiență în tehnologia mobilă, gadgeturi și computere. Am studiat la Universitatea Ovidius din Constanța, Științe Economice și am scris numeroase articole despre tehnologie pentru publicații precum Betit, TechCafe și altele. Sunt pasionat de ceea ce fac și în prezent sunt fondatorul Geeki.ro. Cred în împărtășirea cunoștințelor și sunt mereu deschis la discuții despre ultimele inovații în tehnologie.

Lasa un raspuns