Prețul consolei PS5 va fi anunțat de către Sony după ce se va face public prețul lui Xbox Series X

PS5 Render

Lansarea consolei PlayStation 5 se apropie pe zi ce trece iar fanii încă nu acordă suficientă atenție asupra unui aspect foarte important. Ei bine, Sony a dezvăluit într-un final funcțiile, aspectul și o parte din jocurile care vor fi disponibilie pe PS5, însă prețul nu a fost anunțat sub nicio formă.

Există căteva rapoarte prin intermediul cărora compania efectuează niște studii de caz pentru a vedea cum reacționează publicul la diferite game de preț, atât pentru PS5, cât și pentru PS5 varianta digitală, fapt ce va avea o influență într-un final, asupra prețul real. De altfel, Sony își așteaptă competitorul Microsoft să anunțe prețul pentru Xbox Series X, astfel încât să aibă un punct de orientare pentru a rămâne relevant pe această nișă.

Zvonuri preț PS5

Conform studiilor efectuate de Sony, prețul pentru PS5 normal va fi de $436, în timp de varianta digitală va costa $323. Cu toate acestea, este puțin probabil ca într-un final să vedem aceste numere. Sunt foarte multe considerente care influențeză valoarea de piață a noii console. Printre altele, un utilizator de pe platforma Reddit a făcut public că studiile efectuate nu sunt indicatorul de bază a prețului final deoarece costul de producție ajunge să fie cu 20 de procente mai mare în stadiul final.

Citeste si:  Apple lanseaza noul MacBook Pro cu Magic Keyboard pentru 1.199 de dolari

Se pare că Sony nu va dezvălui prea curând cât va costa cu adevărat PlayStation 5, mai ales până nu va finaliza cercetarea de piață. Chiar și așa, există zvonuri care circulă în mediul online care susțin că prețul se situează undeva între 400 și 500 de dolari.

Spre final…

Rivalitatea care există între cele două console de gaming este cea mai mare de până acum. Însă, indiferent de prețul final la care vor fi vândute ambele produse concurente… este incert (mai ales acum într-o perioadă în care situația pandemică pune bețe în roate tuturor, atât producătorilor, cât și consumatorilor de rând).

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous Article
Image 085 1024x611 1

Vivo prezintă oficial noua tehnologie de încarcare rapidă la 120W

Next Article
Warrior Nun Netflix Cast

Warrior Nun sezonul 1 – povestea adevarata din spatele serialului Netflix

Related Posts