InternetŞtiriTelefoane

Primele imagini cu Xiaomi Mi Band 8 au apărut pe internet!

Xiaomi Mi Band 8, care se așteaptă să fie lansat în curând, a fost aprobat de către Agenția Națională de Cercetare Radio din Coreea de Sud (NRRA). In acest fel au aparut primele imagini si cateva caracteristici de baza pentru foarte asteptata bratara inteligenta .

Nu pare să existe nicio schimbare în factorul de formă. Dispozitivul va apărea cu același design oval în formă de capsulă. După cum știți, modelele anterioare de brățară inteligentă au venit cu o curea dintr-o singură bucată. Noua versiune va veni cu o curea din două piese atașată de corp.

Dimensiunea ecranului crește

Pe lângă toate acestea, dispozitivul din fotografie are senzori ușor diferiți față de Xiaomi Mi Band 7. De asemenea, trunchiul său pare mai mare decât ultima generație. Se pare că dispozitivul va avea un ecran mai mare decât modelul actual.

Printre detaliile dezvăluite pentru Xiaomi Mi Band 8 se numără un modul Bluetooth 5.1 și o baterie polimer litiu-ion de 3,87 V. A început producția de masă a brățării inteligente. Dacă totul decurge conform așteptărilor, dispozitivul va debuta în China la jumătatea lunii aprilie. Apoi va fi lansat pe piața globală.

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website. În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele. În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button