Primele Mac-uri cu procesoare ARM vor fi un MacBook Pro de 13 inch și un iMac

MacBook 1

Apple plănuiește să introducă propriile procesoare ARM pentru Mac-uri, conform analistului Ming-Chi Kuo care a dezvăluit acest lucru în cadrul evenimentului WWDC.

Kuo spune că primele modele Mac care vor adopta acest tip de procesoare, vor fi un laptop MacBook Pro de 13.3 inch și un desktop iMac cu un nou design, modele ce sunt plănuite să fie lansate de către Apple între sfârșitul anului 2020 și începutul lui 2021.

(1) ARM 13.3-inch MacBookPro:

“Noul model de laptop va fi similar cu ceea ce există deja pe MacBook-ul Pro de 13.3 inch echipat cu Intel. De altfel, Apple va opri producția acestui model imediat după lansarea noii versiuni cu ARM.”

(2) ARM iMac:

“ARM iMac va avea un ecran de 24 inch îmbunătățit și cu un nou design. Ce e de știut este faptul că Apple va lansa înainte de acesta o nouă generație pentru modelul curent înainte de noul iMac bazat pe ARM.”

După cum putem vedea în cele menționate mai sus, Kuo afirmă cu desăvârșire că noul MacBook de 13 inch va avea un design similar cu cel deja existent în momentul de față și faptul că producția va fi întreruptă imediat după lansarea noii generații. Cât despre iMac, acesta va beneficia de un nou design și un ecran de 24 inch.

Citeste si:  Android 11 este acum disponibil in Developer Preview: Iata ce este nou!

Înainte ca iMac-ul bazat pe ARM să fie lansat, compania va introduce pe piață generația actualizată a iMac-ului bazat pe Intel în trimestrul acestui an. Desigur, au existat o groază de zvonuri care afirmau că o nouă versiune a actualului iMac va apărea, mai ales cu un display de 24 inch.

Kuo mai confirmă, de altfel, că începând cu 2021 toate modelele noi de iMac vor fi echipate cu procesoare ARM Apple și că va dura între 12 și 18 luni ca această tranziție să fie efectuată.

De asemenea, tot acest analist spune că noile procesoare și ecrane, respectiv noua generație de tastatură va creea noi avantaje competitive pentru modelele MacBook în următorii doi ani, fapt ce va îmbunătăți experiența utilizatorilor.

Rămâi la curent cu toate noutățile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Functii iOS 14

iOS devine iPhone OS: Ce lucruri vor schimba aceasta redenumire?

Articolul următor
Untitled 1

Cum ascunzi ca esti online pe WhatsApp

Postări Asemănatoare
Total
0
Share