Nokia
Nokia

Intr-o lume in care touchscreen-ul este baza, Nokia se pregateste sa lanseze un telefon fara acest display, dar cu Android. Posibil sa fie unul dintre cele mai necuparate telefone, nu avem nici o inovatie, insa posibil ca nostalgici sau persoanele mai invarsta sa aprecieze acest concept.

Despre Nokia stim foarte bine ca in trecut a avut un succes foarte mare, adica cand te gandeai la un telefon mobil, era inevitabil sa nu iti treaca macar un Nokia prin minte, acele vremuri sunt insa apuse de demult, de pe la primul telefon lansat de Apple, primul iPhone. Sa nu uitam insa ca si LG a fost un jucator important pe piata, alaturi de HTC, insa aceste telefoane au devenit irelevante cu timpul iar acum vorbim mai mereu desper Samsung, Huawei, Apple, Xioami si altele.

Astazi totusi, vom vorbi despre un Nokia care este pregatit sa se lanseze pe piata, acesta vine fara touchscreen. Nokia 400 este numele telefonului si va veni cu Android, deci iar din zvonuri se spune ca vei putea folosi: Youtube, Maps și Assistant, este un Android dar cu alt nume, KaiOS pentru care Google ofera suport.

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.